2010/12/01

30 Seconds To Mars - Hurricane

Aijeeeeeh, odotettu, huomattavasti normaalia pidempi musiikkivideo marsilaispoikien Hurricanesta on täällä! Namskis ja sitä rataa. Jossain määrin odotin vielä rajumpaa pätkää, mutta täytyy muistaa, että kyseessä todellakin on musiikkivideo eikä mikään K18-elokuva. Viittauksia useisiin leffoihin löytää helposti, aivan kuten 30STM'n muissakin videoissa tuntuu olevan. Hidastukset toimivat loistavasti ja muutenkin visuaalista eyecandya löytyy taas niin, että näppis on kuolassa. Me likes!
Pssst. Alla päivän toinen, jouluaiheinen postaus!

----edit. video oli poistettu Tuubista, laitoin uuden embeddauksen. Pitäisi toimia! Ja jep, kyllä tässä sensuroimattomassa versiossa löytyy rajuuttakin loppua kohti mentäessä ;)

9 comments:

 1. Miten minusta tuntuu siltä, että Jared Leto ei ole vanhentunut yhtään sitten Jordan Catalano -vuosien? Pitäisiköhän sitä itsekin ryhtyä vegaaniksi?

  ReplyDelete
 2. kirurgia elää ja voi hyvin

  ReplyDelete
 3. Kyllä ne meikitkin riittää

  ReplyDelete
 4. Anzi, välillä mietin ihan samaa, vaika uskoa herran ikää oikeasti! Toisia onnistaa ;)

  Anonyymi, enpä usko herra Leton turvautuneen kirurgiaan, mutta kyllähän meikeillä saa paljon aikaa. Ja valaistuksella. Ja ruokavaliolla/liikunnallakin. Puhumattakaan sitten vielä geeneistä..

  ReplyDelete
 5. Täytyy kyllä ihmetellä miten Jared pysyy aina yhtä poikamaisen näköisenä! Ja ihan just täydellinen kroppa. :)

  ReplyDelete
 6. Tos 30 seconds to marsin musavideos ei oo must mitää sensuroitavaa. Ainut juttu mikä tos vois olla leikattu, ni on toi pituus :D

  ReplyDelete
 7. Riehu, niinpä! Komiahan toi on, vaikka henk.koht. musta The Kill -videon Jared on enemmän mieleeni, en halua että mis on minua laihempi :D

  Anonyymi, haha :D Musta pituus toimii, kun siihen vaan asennoituu, mutta eipä tota sensuroitavaa juurikaan oo. Jenkit vaan pelkää tissejä niin älyttömästi.

  ReplyDelete
 8. ai kestääkö toi biisi 13 min?

  ReplyDelete
 9. Anonyymi, ei se biisi levyllä kestä, mutta versiointi tällä videolla kyllä :)

  ReplyDelete