2010/12/02

Davines


Nekku oli vieraanani loppuviikosta, ja kävinkin hänen mukanaan perjantaina IdHAIRilla kuuntelemassa juttua Davinesin tuotteista. Kyseinen hiusten hoitoon keskittynyt merkki oli minulle ennestään tuttu, tosin lähinnä sävyttävien hoitoaineiden kautta. Enpä tiennyt, että osa tuotteista sopii vallan mainiosti myös kasvojen tai vartalon iholle! Plussaa tulee miedoista tuoksuista (mikä Tigi-kyllästys, minullako?) sekä syötävän kauniista pakkauksista. Alchemic System -sarja muistuttaa erehdyttävästi apteekin pulloja ja purkkeja hyllyn päällä, Essential Haircare taas koostuu minimalistisista purnukoista, joiden pastellinsävyinen sisältö tekisi mieli syödä. Muitakin sarjoja toki löytyy, esimerkiksi For Wizards sisältää erilaisia muotoilutuotteita (ja sen osia pitäisi hankkia ihan vain nimen takia).

Italialaisen Davinesin tuotteita ei testata eläimillä ja suurin osa raaka-aineista on luonnonmukaisia. Pakkaukset ovat raikkaita ja oman kokemukseni perusteella niiden sisällöt loistavia. Pienen testailun jälkeen ostin kotiin Melu Serumin, jolla hoidetaan haaroittuneita latvoja. Jos en ole kertonut, hiusteni latvat eivät siis ole kaksihaaraisia, vaan kolmetoista- tai pahimmillaan kaksikymmentäyksihaaraisia. Aiemmin minulla on ollut Tigin Ego Boost, mutta se ei ole tarpeeksi vahva ja käy lähinnä jätettävästä hoitoaineesta. Joskus laitan latvoihin oliiviöljyä (kookosöljy on ostoslistalla), mutta sitä jos hulahtaa liikaa, niin lähmäletti on valmis. Serumin vaikutukset pitäisi näkyä muutaman viikon jälkeen.

Paitsi että brunssin tarjoilu oli varsin maukas, saimme lähtiessämme korruptiokassit aka tuotepaketit mukaamme. Hiustyyppini perusteella paketista löytyi samaa Melua sekä sampoo että hoitoaine, Jojo-puhdistusliinoja sekä Hammam käsienhoitopaketti kuorinta-aineineen ja voiteineen. Voin kertoa, että kaikille on käyttöä! Sampoon ja hoitoaineen taidan tosin säästää reissuja varten, koska ovat sen verran kätevän kokoisissa paketeissa. Samoin puhdistusliinat ovat matkalla helppoja käyttää. Sen sijaan käsiä tekisi mieli hoitaa samantien, kuiva talvi-ilma yhdistettynä esimerkiksi tiskaukseen ei ole niin hirveän kiva yhdistelmä.

Käyn todella harvoin missään tämän kaltaisissa tilaisuuksissa, enkä osaa niitä millään muotoa edes kaivata. On kuitenkin suuri ilo löytää uusia tuotteita, jotka sopivat omiin tarkoituksiin loistavasti :)


Kuvasta unohtui kauniilla mustavalkoisella kuvalla varustettu paperinen säilytyspussukka.

2 comments:

  1. Mä olen kuullut paljon hyvää noista Davinesin tuotteista mutta en vieläkään ole nähnyt niitä missään. Saako niitä pelkästään kampaamoista vai?

    Joudun kohta ettiin uuden shampoon kun mun Tigi-jättiläiset loppuu ja ne menivät pirulaiset lopettaan ton Oatmeal-sarjan :(

    ReplyDelete
  2. Prefecta, mä tykkään Davinesin tuotteista kyllä, vaikka tietysti mullakaan ei niin hirveästi sitä kokemusta ole. Ja vain kampaamoista saa, esim. IdHairista Urho Kekkosen kadulta tai Porthaniankadun Studio Ysistä, Kalliosta. Tigi on kyllä tyhmä kun vaihtoi ne Catwalk-sarjan tuotteet uusiin, mur :/

    ReplyDelete