2010/12/11

Cheer for movies


Tänään Helsingin jäähallilla räjähtää, kun cheerleadingin Suomen mestaruudesta kilpaillaan 26. kertaa. Katsotaan, miten meikäläisen paikat kestää, epäilen spagaatin jäävän ylemmäs kuin karsinnoissa, mutta jospa kaiken kaikkiaan saisi suoritusta parannettua niin olisi todella jees :) Iik...!

Huomenna jatketaan junnujen SM-kisoilla, mutta kannattaa myös painaa tv'n power-nappulaa, sillä Subilta tulee mahtava itkukanavia koetteleva gangsteridraama Carlito's Way (Al Pacino, Sean Penn, Viggo Mortensen), sekä TV Viideltä niin ikään kyyneleitä nostattava, ihmisen ja koirasuden ystävyydestä kertova White Fang (Ethan Hawke).p.s. Tunnistusvinkki kuvaan liittyen: hiukset x)

5 comments:

 1. Lycka till! :) Oletko tuo tokan rivin eka vasemmalta? Joskus on ikävä tuota lajia, vaikka se oli mulle erityisen raskasta henkisesti. Jos olisi ollut huippujengi, niin mikäpäs kivempaa!

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti meni hyvin? :)

  ReplyDelete
 3. Yksi opiskelukaverini oli joukkueineen sijoittunut viidenneksi tuolla! Ainakin luulisin että samoista kisoista on kyse, en ole niin perehtynyt, mutta SM-kisat kumminkin :) Toivottavasti teilläkin meni hyvin!

  ReplyDelete
 4. Joa, kiits! Olen se juu :) Mä en osaa ainakaan tällä hetkellä yhtään lopettaa tätä lajia, en varmaan eläköidy ikinä :D Koska en tiedä mitä keksisin sen tilalle, joka olisi yhtä ..kokonaisvaltaista.

  hyppysellinen, hihii, kiits!

  Riehu, ihan odotusten mukaisesti, eli ei valitettavasti parannettu sijaa vaikka se tavallaan oli pyrkimyksenä. Mutta no hätä :)

  Jenni, kivaa! Varmaankin samat kisat juu, onko kaverisi tanssi- vai cheerpuolella? Meillä meni ihan jees, omaan suoritukseeni olen tyytyväinen vaikka kokonaisuutena ei saavutettu ehkä ihan sitä mitä oltais haluttu :) Mutta enempi lähdettiinkin vaan kokeilemaan.

  ReplyDelete