2010/12/13

You're tender and you're tired


Viikonlopun kisahärdelli takana. Fiilis oli mahtava, suoritus ei ehkä ihan niin mahtava ja sijoitusta on aivan turha mainita, mutta pääasia että oli kivaa :) Puvut kimaltelivat kilpaa tyttöjen hymysuista paljastuvien hampaiden kanssa ja jalat venyivät sfääreihin. Luomien hopeinen superglitter pysyi loistavasti koko päivän, samoin päässä ollut Lady Gaga -rusettinuttura - tykkäsin koko meidän ulkoisesta olemuksesta hurjasti. Aina kun eivät näkemykset mene yksiin tai yksi tyyli sovi kaikille. Paljon huikeita esityksiä nähtiin kahden päivän aikana. Ja kun kilpacheerleadingista kyseltiin, löytyy aiheesta blogini alkuajoilta esimerkiksi täältä ja täältä, ja lisää urheilu-tagin alta :)

Nyt ehtiikin sitten vielä reilun viikon verran keskittyä kaikkeen siihen, joka on jäänyt vähemmälle, kuten jouluun. Tänään bubblen kokkikoulussa on syntynyt jo muutamia maukkaita lahjuksiksi meneviä suupaloja, mutta varsin moni paketti odottaa vielä piparmintturaitaista lahjapaperivaatetta ylleen (puhumattakaan itse lahjojen sisällöistä). Tuleva viikonloppu on kuitenkin pyhitetty täysin rentoutumiselle - ensin pikkujouluille Oulussa, sitten sukuloimiseen vähän etelämpänä. Ja ihan kohta pukkikin jo kolkuttelee ovella säkkeineen :) Jos muuten haluaa auttaa kiireistä pukkia, niin Harry Potter -aiheinen arvonta on käynnissä vielä huomisen ajan!

Krhm, kokkailun jäljet näkyvät keittiössä tosiaan vähän turhan selvästi, jonkun tarttisi kai siivota.  Missähän ne kotitontutkin taas luuraa, juuri silloin kun niitä tarvitsisi... Oh well. Have a manic monday!Kuva otettu kisapäivän jälkeisenä yönä, jonka vuoksi vapaudun kaikesta vastuusta.

2 comments:

  1. Miten mä katoin että sulla on kulmissa lävistykset, noi glitteri teki tepposet mun silmille ;O) Rentouttavaa vkonloppua näin jo varhaisessa vaiheessa!

    ReplyDelete
  2. Haha, valmentaja itseasiassa katsoi lauantai-iltana ihan samaa x) (livenä, ei kuvasta) Samoin toivottelen jo mukavaa viikonloppua! ;)

    ReplyDelete