2010/12/09

Magenta Skycode @ Tavastia

Jostain syystä pääsin viime viikolla näkemään Magenta Skycoden livenä vasta ensimmäistä kertaa, vaikka tykkäilyä on ollut ilmassa reilut pari vuotta. Bändin tuottaessa pääasiallisesti fiilistelymusiikkia en osannut odottaa niin menevää settiä, kuin mitä Tavastialla kuultiin. Kappaleet soljuivat ja tanssittivat, välispiikkausta oli ilahduttavan paljon ja Jori Sjöroosin tietynlainen ujous sopi tilanteeseen loistavasti. Herra on kieltämättä todella lahjakas säveltäjä, ja sen ovat toki huomanneet myös muut artistit. Yhden kappaleen aikana (joku fiksumpi/muistavampi voisi kertoa, mikä biisi oli kyseessä) PMMP'n Paula ja Mira tulivat lavalle - en tosin hoksannut missä Mira piileskeli, koska näin vain Paulan ja viulun. Tällaisina hetkinä sitä tulee mietittyä, osaisiko vielä tarttua siihen yhteen maailman vaikeimmista soittimista, saisiko siitä enää mitään ääntä ulos...

Kaiken kaikkiaan hieno ilta, ei ihan niin mahtava kuin edellinen, mutta täysin riittävä :)


Kuvat otettu tällä kertaa Olympus SP-560UZ'lla.

4 comments:

 1. Vierailijat tuli lavalle Trains are leaving the yardia varten ja oli se Mira siellä taustaköörissä. Jori on niin ihana ja muutenkin todella lämminhenkinen ilta oli.

  Hienoja kuvia muuten. Varsinkin tuo jaloista otettu. Itsekin vastaavaa suunnittelin eräällä aikaisemmalla Magentan keikalla, mutta se sitten vain jäi ja nyt on sittemmin on harmittanut. Jotain outoa magiaa siinä on.

  ReplyDelete
 2. Anonyymi, kiitos tiedoista! Mulla on fiksaatio ottaa muusikoide jaloista kuvia, tykkään kenkien ja johtojen ja pedaalien sekamelskasta. Lisäksi jalat monesti heiluvat vähemmän ja kuvistakin saa kohtalaisia ;)

  ReplyDelete
 3. nyt kun innostuin, niin löysin tämänkin postauksen. ollaanpa otettu kuvia aika samalta etäisyydeltä -- mä vaan lavan toiselta laidalta. kännykällä otetut kuvani ei vaan näytä luonnollisesti yhtään niin hyviltä kuin nämä sinun. ;)
  http://satumaasta.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. fairy tale, hih, aikaa hauskaa! Kävin katsomassa noi sunkin kuvat. Vaikka puhelimella ei aina saa niin "laadukkaita" kuvia, on niissä kuitenkin monesti tunnelmaa :)

  ReplyDelete