2010/12/20

If every day was like Christmas


Juuri sellaisina päivinä kuin tänään peräänkuuluttaisin sitä paljon puhuttua aikaa. Sellaisina päivinä kuin tämä kovin moni asia menee pieleen, eikä ihan vähiten kiireen aiheuttaman aivojen sammumisen takia. Sellaisina päivinä kuin tämä onnistuu aamulla missaamaan kaksi samaan suuntaan kymmenen minuutin välein menevää ratikkaa. Sellaisina päivinä kuin tämä unohtaa, että lentokoneella matkustettaessa laukussa oli mukana kynä, joka ei kestä paineenvaihteluita, ja joka sitä avatessaan ruiskauttaa mustat nesteensä valkoiselle lempimekollesi.

Sellaisina viikonloppuina kuin juuri mennyt saattoi nukkua hyvin epätasaisesti, täyttää vatsansa viiden ruokalajin gourmet-illallisella ja erilaisilla viineillä, matkustaa Suomea ristiin rastiin istuen paikallaan aivan liian pitkiä aikoja, ihailla neljännen kerroksen asunnon ikkunalaudoille kinostunutta lunta, täyttää vatsaansa vähän lisää herkuilla ja vuoden ensimmäisillä jouluruuilla sekä aina loisteliaalla hotelliaamiaisella, nähdä paljon tuttuja ihmisiä ja kirota kellon viisareiden liian vinhaa pyörimisvauhtia.

Jokainen päivä ennen joulua on täynnä töitä, joulutohinaa ja ystävien näkemistä. Odotan kovasti kiireettömyyttä. Aaton ohjelmaan kuuluu ainoastaan kuusen koristelu, saunominen, ruokien valmistelu ja perinteisten jouluohjelmien tuijottelu. Niin ja syöminen ja joulupukki. Sitä ennen kuitenkin pitäisi vielä vähän rutistaa ennen hyvin ansaittua lomaa. Huomenna luvassa reissukuvia, hyvää yötä murut!p.s. Vaikka joulunpyhinä tietokone saa pysyä visusti kiinni, vielä ehtii virittäytyä joulutunnelmaan playlistin kautta. Olen lisäillyt muutaman biisin jälkikäteen - yhden ihan uuden ja pari sellaista olennaista, jotka jostain syystä pääsivät matkan varrella unohtumaan. Enjoy!

5 comments:

 1. Joo tiedän tunteen kun asiat ei mee ihan niinku ois suunnitellu. Mut onneks se tästä vähän helpottaa, aattelin pitää loppuvuoden lomaa kun kausityöt loppuu aatonaattoiltana. Sit aattona junaan ja porukoiden luokse joulunviettoon! Olis ihanaa vaan olla, mut enköhän viimestään tapaninpäivänä ala kehitellä jotain pientä "puuhaa"... :)

  ReplyDelete
 2. Voi ei mietin et voisko sitä mekkoa värjätä?

  Mut kai se joulun taika on siinä kun jengo juoksee itsensä burn outin partaalle ja sit voi vaan olla ja syödä!

  Jaksamisia!

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä vikoihin rutistuksiin, kohta on joulu! :)

  ReplyDelete
 4. Lumiukko ja lumiukko-biisi = ♥

  ReplyDelete
 5. Heidi, kuulostaa hyvältä toi loman pitäminen :) Palkatonta lomaa mullakin ens viikko, totesin etten jaksa raahautua töihin, tarviin palautumisaikaa.. Ja kyllähän sitä kaikenlaista puuhaa keksii helposti!

  Nooruska, ei varmaan oikein, kun se on vähän semmosta ja tämmöstä matskua ja saa pestä vaan 30 asteessa :/ Mut koska värjäytynyt kohta on tyllimäistä pehmeää harsoa, sen yhden kohdan voi ehkä maalata. Kohta se joulun taika on täällä!

  Riehu, kiitos, kohta se jo kolkuttelee!

  Chatrin, ei ole ihanampaa ♥

  ReplyDelete