2010/12/19

This Time


Rakas Joulupukki,

Tänä vuonna en ole pyytänyt lahjaksi paljoa. Vain pieniä asioita silloin kun toiveiden perään on kyselty, yhden hivenen isomman asian johon lupasin antaa myös oman panostukseni. Osasyy lahjatoiveiden pienelle määrälle on joulun tulo kuin varkain - vaikka ensimmäinen henkäys jouluvaloista, lumesta, kynttilöistä, kuusesta ja glögistä tulee jo lokakuussa, katoaa jouluinen olotila sen jälkeen kiireen keskelle. Milloin mitäkin pitäisi olisi pitänyt olla tehtynä jo eilen, eikä aikaa juhlan valmisteluun ja siihen syventymiseen ole.

Siksi esitänkin nöyrimmän pyyntöni saada lahjaksi lisää aikaa. Ajankääntäjä, ajanhidastaja, sarja teleportteja tai kotitontut käyvät myös. Tiedän, että ajankäyttö on organisointi- ja priorisointikysymys, mutta en kuitenkaan tarkoita, että haluaisin jakaa aikaa uudelleen nykyisten harrasteideni kustannuksella. Aikaa vaan pitäisi saada hieman lisää. Esimerkiksi kuusi ylimääräistä tuntia vuorokauteen olisi varsin kelpo määrä. Puolet siitä käyttäisin varmasti hyödyksi pidentämällä yöuniani.

Joulupukki, toivon myös oikeudenmukaisia oloja ihmisille ja eläimille ympäri maailman, maapallolle loistavaa tulevaisuutta, sotien ja nälänädän päättymistä, läheisille pitkää elämää vailla sairautta ja Manboyn uudelle, loistavalla sinkulle menestystä (he jos ketkä ovat sen ansainneet).

Kiitos!


Terveisin Bubble

p.s. Olen ollut tosi kiltti tänä vuonna.
p.p.s. Jos toiveeni tuntuvat kohtuuttoman vaikeilta toteuttaa, huolin mielelläni myös Marimekon Siirtolapuutarha-astioita, Iittalan Kivi-tuikkuja kaikissa väreissä, kynttilöitä, mitä tahansa käsin tehtyä, musiikkia ja elokuvia ja keikkalippuja ja leffalippuja, villasukkia ja lapasia, kirjoja, hyvän tuoksuisia voiteita, tehosekoittimen, 120mm filmiä ja Jim Sturgessin.


Picture by ~neyle/deviantart

9 comments:

 1. Ihanat joulutoiveet sulla ja yhdyn niihin täysin rinnoin. Maailmanrauhaa ja hyvää toivoa ihmisten kesken... ja ehdottomasti ne kuusi lisätuntia vuorokauteen!

  ReplyDelete
 2. Mä toivoisin inspiraatiota alkaa taas kirjoittamaan kiirettä käsittelevää graduani :) Aikaahan ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi, mutta toivottavasti jouluna ihmiset raivaavat tilaa töiltä, opiskeluilta ja muilta kiireiltä ja viettävät ihania toimettomia päiviä rakkaittensa kanssa. Mitä vanhemmksi tulee sitä vähemmän odottaa joululahjoja, mutta kyllä mäkin ottaisin mielelläni leffalippuja, elokuvia, villasukat ja Joseph Gordon-Levittin.

  ReplyDelete
 3. Yritän josko ton Sturgessin sais sulle jouluksi pakettiin :D

  ReplyDelete
 4. No hyvä jos R hoitaa kun mä jo aattelin alkaa hommata tota Sturgessia pakettiin...:)

  ReplyDelete
 5. Sturgessia kannatan ideana myös ;O) Ajankääntäjä kelpaisi minullekin, olen kamalassa tuskaisessa aikakierteessä eikä aika riitä mihinkään vaan stressaannun koko ajan vain enemmän ja enemmän. Pitäis ottaa iisimmin mutta missä välissä??

  ReplyDelete
 6. Marja, ilman niitä lisätunteja ei mistään tule mitään! Toivottavasti pukkikin on samoilla linjoilla :D

  Kata, toivottavasti saat inspiraatiota lahjaksi jotain kautta :) Toi on totta, että vaikka olisi kaikkia kivoja pikku juttuja mitä haluaisi saada, ei niitä osaa enää pyytää.. Tajuaa, ettei ne ole niin tarpeellisia, ja että ilahtuu sai lahjaksi mitä vaan. Enää ei pehmeät paketit ole tylsiä!

  Reiska, kiva, aika pieneen pakettiin sait sen kyllä ängettyä :D

  Riehu, no parempi pelata varman päälle ;)

  Mikaela, oon kyllä äärimmäisen pettynyt jos Sturgess ei kuoriudu jostain laatikosta! Toi on kyllä uskomatonta toi aika. Onneksi jouluna tulee ainakin mulle pakollinen irtiotto, en ota omaa läppäriä lomalle mukaan joten ainakin varsinaiset pyhät pysyttelen luultavasti hyvästikin poissa netin äärestä. Internet on yks pahimmista aikasyöpöistä.

  Chatrin, tacks!

  ReplyDelete
 7. tää oli niin hyvä. tuo viimeinen pätkä kuulosti ihan bubblen missipuheelta: maailman rauhaa ja vähemmän ryppyjä ;-).

  ReplyDelete
 8. Nooruska, haha, repesin :D Pitäiskin alkaa missiksi!

  ReplyDelete