2010/12/18

Ystävyyskapula

Maria heitti ystävyyskapulahaasteella! Jotenkin taas vaan jumahdin tän kanssa.


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen “Mikä sinusta tulee isona?”
Ihan pienenä halusin olla balettitanssija, trapetsitaiteilija tai hengenpelastaja. Sittemmin kuvioihin tulivat mukaan laulajan, näyttelijän, muotisuunnittelijan, muotitoimittajan ja arkeologin ammatit. Aika kauaksi sitten loppujen lopuksi päädyin.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Näitä on paljon! Muumit, Alfred J. Kwak, Tao Tao, Maija Mehiläinen, My Little Pony, Halinallet, Olipa Kerran Elämä, Count Duckula, Dr. Snuggles, Teenage Mutant Hero Turtles, Bravestarr, Popples, Ewoks, Captain Planet.. Maa Aikojen Alussa -elokuva (ensimmäinen) sekä muutamat Disneyt, kuten Sleeping Beauty (joka edelleen on Lion Kingin jälkeen paras Disneyn piirretty ikinä) ja Dumbo olivat myös suosikkeja.

3. Lempileikkejäsi?
Leikittiin takapihan kallioilla monesti apinoita tai inkkareita. Joku pieni yhteiskunta meillä oli siellä rakennettuna. Sitten vähän myöhemmin leikittiin 'amerikkalaista', eli oltiin 16-25-vuotiaita nuoria, meillä oli coolit ammatit ja oltiin muutenkin tosi hip ja pop. Varsinaisesti kotia ei juurikaan tullut leikittyä. Leluista Barbiet, My Little Ponyt, legot (Fabulandia), Sylvanian Families ja pienet Kinderistä tulleet kilpikonnat olivat ahkerassa käytössä. Ja vaippapöksyt!

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
Enpä oikein muista moisia, muuten kuin videopätkistä tai valokuvista. Kaipa ne kaikki on olleet oikein mukavia.

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Vihasin kaikkea. OK-tasolle ylsivät uinti, tennis ja luistelu. Kaikki muu oli tuskaa. No paitsi tanssi, siitä tykkäsin, mutta sen harrastamiseen ei oikein ollut mahdollisuutta, joten tanssahtelu rajoittui omiin köyhiin koreografioihin.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
Taitaa olla Whitney Houston, jos Rölliä ei lasketa. Myös Freddie Mercury ja Jon Bon Jovi olivat aika kovia. Yläasteella näitä tuli sitten tietysti enemmän.

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?
Hmm. Näitä on paljon, jokainen on paras omalla tavallaan. Jostain syystä muistan ensimmäisen Ken-nukkeni varsin hyvin. Ihmettelin ja ihailin kovasti sitä, miten mummu oli osannut ostaa komean Benetton Kenin (tykkäsin Benettonin vaatteista paljon), kun tarjolla olisi ollut niitä halpisnukkeja sekä blondejä Kenejä, joista en tykännyt yhtään :D

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Miten niin olisin, ehkä haluan vieläkin ja ehdinkin hyvin ;) Vaikka matkustaa New Yorkiin.


Heitän kapulan Reiskalle!
Kuvassa bubble aika blondina seitsenvuotiaana.

2 comments: