2010/12/05

Harry Potter -arvonta!

Harry Potter -elokuvasarjan toiseksi viimeinen osa on korkattu kunnialla, ja siitä hyvästä pieni arvonta!


♥ T-paita, jossa edessä teksti These are dark times, takana diagonaalissa Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Koko on ilmeisesti miesten M, mutta se ei ole ainakaan minulle (n. koko 38) mikään teltta. Ja ainahan voi antaa ompelukoneen laulaa!

♥ Lippis Magic is might -brodeerauksella, niskassa elokuvan nimi. Itse en ole yhtään lippisihmisiä, mutta yksi tilanne, jossa tällainen puolustaa paikkaansa, on lenkki vesi- tai räntäsateessa! Eipähän lennä moska taivaalta silmiin.

♥ Jelly Bellyjä! Koska Bertie Bott's Every Flavour Beanseja ei saa Suomesta, ei edes Behnford'silta, täytyy tyytyä näihin namupaloihin. Joista kyllä löytyy makuja joka lähtöön ;)


Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla lempikohtauksesi tai -lausahduksesti mistä tahansa Potter-kirjasta tai -elokuvasta.

Aikaa on 14.12.2010 klo 23:59 asti, jolloin paketti ehtii vielä hyvin vaikkapa pukin konttiin :) Ja jos haluaa tuplata onnensa, suosittelen tsekkaamaan Elokuvablogissa olevan Potsa-arvonnan, joka on pystyssä vielä keskiviikkoon asti!


----edit.
Pieni korjaus lippikseen, M-brodeeraus ei siis tarkoita Magic is Mightia kuten väitin, vaan Ministry of Magicia :)

23 comments:

 1. Kirjoja en ole lukenut, mutta leffat nähnyt ja aika paljon niissä on pieniä hauskoja kohtauksia, mutta tämä on jäänyt mieleen ekasta leffasta.

  "Hermione: Now if you two don't mind, I'm going to bed before either of you come up with another clever idea to get us all killed. Or worse, expelled.
  Ron: [to Harry] She needs to sort out her priorities."

  ~Duvessa

  ReplyDelete
 2. Mä tunnen jotain suunnatonta vihaa Potter-kirjoja kohtaan..en ees tiedä miksi. :) Leffat kyllä olen kaikki nähnyt ja tykännyt. Ton uudenkin voisi piakkoin katsastaa.

  ReplyDelete
 3. Lempikohtaus on kolmivelhoturnauksen sukelluskohtaus. Hienosti tehty kohtaus.

  ReplyDelete
 4. yritin yritin yritin löytää videopätkää, mutta no ca do. :(

  eräs lempparikohtauksistani on ehdottomasti siriuksen ja harryn käymä keskustelu, jossa sirius tarjoaa harrylle kotia kunhan asiat on taas saatu raiteilleen.

  tuo lupaus tekee siriuksen kuolemasta entistä inhottavamman, mitä ei kuitenkaan toteutettu mielestäni hyvin elokuvassa. samoin dumbledoren ja hegwidin kuolemat olivat liian... en tiedä, helppoja kenties? noin tärkeille hahmoille olisi kuulunut antaa enemmän aikaa, ja tehdä kuolemasta isompi numero.

  ReplyDelete
 5. "Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have"
  Hermione Ronille :D

  ReplyDelete
 6. Oon tänään menossa kattomaan uusimman Potterin, jippii! :) Mun lempparikohtaus on edellisen Potterin loppukohtaus, kun kaikki velhot osoittavat kunniaa Dumbledorelle ja nostavat taikasauvansa ilmaan :)

  ReplyDelete
 7. Heh, suurin suosikkini lienee Azkabanin vanki -elokuvan shrieking shack -kohtaus! Erityisesti Severuksen "Listen to you two, quarrelling like an old married couple" on aina niin ihana. :D

  ReplyDelete
 8. Paras ja eniten nauruja kirvoittanut sitaatti (jota käytetään aina välillä eri yhteyksissä): "Are you quite sure you wouldn't want a cough drop, Dolores?" ...McGonagall Umbridgelle.

  ReplyDelete
 9. Hermione: Now, I am going to bed before EITHER of you think of another brilliant idea to get us killed, or worse, expelled.

  Ron: She Needs to sort out her priorities

  ReplyDelete
 10. Absolutely osallistun arvontaan!

  Mutta tuo kysymys onkin sitten vaikeampi...

  En oikeesti tiedä mikä kohtaus on lempparini. Mutta nyt tuli mieleen kirjoissa se alku, kun Harry ei ole vielä saanut Tylypahkan kirjettä ja kirjeitä tulee aina vaan joka paikasta, kunnes Dursleyn perhe lähtee lopulta pakoon sinne mökkiin, mistä Hagrid heidät löytää. :)

  ReplyDelete
 11. En osallistu arvontaan, mutta mainostan sitä myöhemmin :)

  Ja toki haluan kertoa oman suosikkini, joka on Snapen (oliko se nyt Azkabanin vangissa) sanoma "Turn to page 394". Se vaan tuli ekana mieleen!! =D

  ReplyDelete
 12. Mikähän mun suosikki mahtais olla. Mä tykkään kokonaisuutena kaikista leffoista ja kirjoista siihen asti kuin oon lukenut.

  Parhaiten mielessä on nyt tietysti esim. Tobbyn kuolema. Se oli kaunis kohtaus.

  ReplyDelete
 13. Oho, tuossa ylempänä joku muu mainitsi minun lempikohtauksen. Eli ekasta kirjasta (elokuvassakin hyvä, mut kirjassa hulvaton) kohta missä kutsuja Tylypahkaan alkaa tulla.

  ReplyDelete
 14. Lempilainaukseni on Deathly Hallows -kirjasta (toivottavasti kyseinen kohtaus nähdään myös sarjan viimeisessä elokuvassa), Dumbledoren ja Harryn käymästä keskustelusta:

  “Tell me one last thing,” said Harry. “Is this real? Or has this been happening inside my head?”

  “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?”

  ReplyDelete
 15. Voi huh, no kyllä lempikohtaukseni taitaa olla se, kun Harry matkustaa Poimittaislinjalla. Kun luin kohtauksen kirjasta toivoin, että se otettaisiin myös elokuvaan ja onneksi kohtaus oli siinä ja toteutettu tosi hyvin.

  ReplyDelete
 16. Kaipa tässä on pakko rohjeta osallistumaan, nyt on niin ihana arvonta etten voi jättää välistä. :)

  Noita lempikohtauksia ja -sitaatteja löytyisi kirjoista pilvin pimein, mutta kuitenkin suosikki on niin vaatimaton juttu, kuin se Half-Blood Princen kohta, kun Harry ja Ron törmäävät Ginnyyn ja Deaniin tyhjällä käytävällä ja mystinen hirviö herää henkiin Harryn sisällä. :D Niin söpö juttu, ja kuitenkin hauskasti kerrottu.

  ReplyDelete
 17. DH-elokuvassa on huvittava kommentti Ronilta: "Twilight is good. Better actually." Ei voi olla ihan vahingossa päätynyt leffaan :D

  Kirjoista suosikki-quotet liittyvät varmaakin Dracoon tai Kalkarokseen. Sektumsempra -kohtaus on yksi ehdoton suosikki, Kalkaroksen kuolemaa itkin...

  ReplyDelete
 18. Minun lempikohtani on Dementorien (Ankeuttaja?) ensimmäinen esiintyminen Prisoner of Azkaban -kirjassa. Hrrr, vieläkin tulee niistä kylmiä väreitä, mahtavan kauhistuttavia hahmoja. Niiden ahdistavuutta ei todellakaan olla onnistuttu tallentamaan elokuvissa.

  ReplyDelete
 19. Suosikkikohtaus on, jostain syystä, se kun Durmstrangin oppilaat marssii sisään Liekehtivässä Pikarissa, älä kysy miksi..

  ReplyDelete
 20. Mun lempikohtaus on mikä tahansa, missä Snape on mukana <3 Mielellään elokuva, että saan myös visuaalisen elämyksen :-D

  ReplyDelete
 21. Ää, näitä lempi-mitätahansa on aina niin vaikea valita! Ehdottomasti sykähdyttävin lausahdus on kuitenkin Deathly Hallowsin loppupuolella, kun ollaan jo Tylypahkassa ja koulun puolustusta aletaan pistää pystyyn patsaita ja haarniskoja myöten:

  'Hogwarts is threatened!' shouted Professor McGonagall. 'Man the boundaries, protect us, do your duty to our school!'

  Mikä lie tuossa sitten viehättää, mutta joka lukukerralla se vaan iskee!

  ReplyDelete
 22. Lukiessa silmien eteen aukeneva ruokasali ja postin jako; joku saa räyhäkirjeen ja menee vielä avaamaan sen

  ReplyDelete
 23. Mun lempilainaus on tuo jonkun jo aikaisemmin mainitsema Deathly Hallowsin lopussa oleva:

  “Tell me one last thing,” said Harry. “Is this real? Or has this been happening inside my head?”

  “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?”

  Jotenkin vaan saa joka kerta miettimään.

  vrillette(at)hotmail.com

  ReplyDelete