2010/12/03

Carpark North - Burn It

Carpark Northin muutama viikko sitten ilmestyneeltä Best Days -tuplalevyltä (greatest hits & live) löytyy myös yksi uusi biisi - Burn It. Trio on ottanut entistä suuremman askeleen kohti elektronisia rytmejä, vaikka toki syntikka on aina kuulunut bändin vakiovarustukseen. Tykkään, paljon! Biisin lisäksi video on visuaalisesti sekä kokonaisuudeltaan että yksityiskohdiltaan hieno, kuten Carparkin muutkin filmit. Kyllä nuo tanskalaiset hallitsevat graafisuuden ja meikäläisen silmän miellyttämisen. Videoon voi tietyllä tapaa tehdä oman lopun bändin sivuilla, jännää!
Livemeininkiäkin on ollut, kun pääsi taas tämän kyseisen bändin näkemään tiistaina Tavastialla. Oli mahti keikka! Ja elävää musiikkia on tällä viikolla ollut muutenkin kivasti - keskiviikkona Magenta Skycode ja huomenna olisi tiedossa Moto Boy. Keikoista kuitenkin lisää myöhemmin, nyt toivottelen makoisaa perjantaita - useimmilla taitaa olla tiedossa normaalia pidempi viikonloppu :)

3 comments:

 1. En oo ikinä kuullukkaan koko bandistä, mutta biisi iski hermoon sen verran että piti laittaa Spotifysta lista soimaan :D Ei tosin löytyny tätä vielä sieltä...
  (pitää alkaa vielä tarkemmin stalkkaan ja syynimään nää sun musajutut jos löytys lisää kivoja uusia tuttuja :P~)

  ReplyDelete
 2. Video oli hieno, biisi ei oikein iskenyt.

  ReplyDelete
 3. Pia, valitettavasti Carparkia on vähän huonosti Spotifyssa :/ Mutta kyllähän sieltä jotain löytyy. Kiva, jos innostuit! :)

  Reiska, musta toi on niin loisto<3 Jostain syystä viime aikoina monet elektrobiisit on innostaneet normaalia enemmän.

  ReplyDelete