2010/12/07

Ittepäisyyspäivä










Onnea Suomi! Kynttilöitä, leipäjuustoa (sitä ainoaa oikeaa eli Juustoportin) ja lakkahilloa, glögiä, peilaileva poro, jouluvaloja, pähkinöitä, uudet söpöt villasukat sekä tietenkin linnan juhlat. Alunperin oli tarkoitus valvoa kättelemistä kera ystävien, mutta koska ekstratreenit osuivat myöhäiseen iltapäivään, menivät aikataulut vähän uusiksi. Eipä sillä, tuskin kukaan olisi tuossa pyryssä päässyt paikalle muutenkaan. Vuorokaudessa on satanut valehtelematta puoli metriä uutta lunta niiden edellisten hankien päälle. Huh!

Kai niistä puvuistakin pitää jotain pulista. Kaiken kaikkiaan minusta linnan juhlien pukukirjo oli melko tasaista, suuria yli- tai alilyöntejä ei ollut (vaikka edelleen ihmettelen, eivätkö jotkut katso peiliin ollenkaan lähtiessään). Eniten silmää miellyttivät Umayya Abu-Hannan persoonallinen mekko, Rockettes-muodostelmaluistelyryhmän erään jäsenen vihreä prinsessaunelma sekä näyttelijä Henna Tanskasen tshehovilaistyyppinen, Tiia Vanhatapion suunnittelema puku, joka kokonaisuutena toi mieleeni Evan Rachel Woodin. Klassiset iltapuvut harvoin tarttuvat silmiini, mutta kauneimpina täytyy mainita vuoden pakolaisnaisen Nasima Razmayarin, Jutta Urpilaisen sekä Janina Andersonin puvut. Miehillä nyt ei sattuneesta syystä mustavalkoisessa värikirjossa ollut juurikaan vaihtelua, mutta Lauri Tähkä yllätti tyylikkyydellä, josta voimme osaksi syyttää gTieta.

Tämän viikon postaukset tulevat ajastuksena, enkä ehdi blogosfäärissä pyöriä muutenkaan, sillä vuoden viimeinen rutistus kilpacheerleadingin maailmassa vie päivätöiden (ja yhden pienen blogitapahtuman) ohella kaiken huomioni. Mahtavaa viikkoa sinne siis, see you later!


15 comments:

  1. Ihania kuvia taas ja söötit villasukat!
    Lauri Tähkä oli yllättävän tyylikäs, gTiella on mageita juttuja. :)

    ReplyDelete
  2. Kilpacheerleadint?? Kerro lisää! :)

    ReplyDelete
  3. Tähkällä oli HILLITTÖMÄN suuret jalat,se herätti meidän raadissa eniten kommentteja...

    ReplyDelete
  4. Lauri Tähkähän on iliman muuta AINA omaa luokkaansa...!:)

    ReplyDelete
  5. Toi vihreä puku oli kyllä mun mielestä kaikista upein :)

    ReplyDelete
  6. Mietin et onko turhaa ees alkaa noista puvuista kirjottamaan, mut onhan näitä mielipiteitä kuitenkin jännä lukea --varsinkin kun oon sitä mieltä, että Lauri Tähkä näytti lähinnä jäätävältä! :D Mitä helvettiä sen tukalle oli tapahtunu?

    Äh, miksei mulla oo tota joulumuumimukia, nyt mä haluun sen eikä sitä enää saa!!!

    ReplyDelete
  7. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma näissä! Ootko muuten grillannu leipäjuustoa? Tosi namia ellei juutos valu grillihiiliin...

    ReplyDelete
  8. Lakkahilloa ja leipäjuutoa aijaijai. Ja pähkinöitä...
    Mulle tuli nälkä. Ja himo noihin villasukkiin. Joulupukki saa tuoda mullekin uudet!

    ReplyDelete
  9. Lauri todella yllätti tyylikkyydellä. Tykkäsin puvusta kovasti. Ei kaikilla tartte olla sitä rumaa frakkia...

    ReplyDelete
  10. Minusta Nasima Razmayarin ja Henna Tanskasen puvut olivat ehdottomasti kauneimmat :) Ja heiiii, onko tuo Muumi-lasinalunen valkoinen? Tahtooooo :D

    ReplyDelete
  11. Vau mikä kuvasarja! Ja tota leipäjuustoa ja lakkahilloa kun saisikin <3

    ReplyDelete
  12. Mä taas en yhtään tykännyt siitä Umayyan puvusta, se oli aivan liian raskas! Ideana hieno, mutta puvun leikkaus ei vaan toiminut. Itse olisin suunnitellut sen klassisen diorin a-linjan mukaiseksi, ( eli alaosa sama, mutta yläosa sellainen vartalonmyötäinen leikkaus) jotenkin ne printitkin olisivat päässeet paremmin oikeuksiinsa, sillä siinä olisi ollut enemmän kontrastia.

    Tykkäsin itse eniten Chisusta, voi luoja kuinka joku voikaan olla niin kaunis ja tyylikäs! Samoin tykkäsin todella paljon Henna Tanskasen puvusta, myös Karita Mattila oli todella upea ilmestys!

    Ja haha, samoilla linjoilla oli meidän raati Mikaelan raadin kanssa, Laurin isot jalat aiheuttivat hämmästelyä!

    ReplyDelete
  13. Umayyan puku miellytti myös omaa silmää. Se oli leikkisä ja oman näköinen. Ainakin se puku joka jää mieleen vuosien ajaksi.

    ReplyDelete
  14. Riehu, kiitos! gTiella on vaikka mitä kivaa, pitäisi jotain hankkia itselleen vihdoin tässä joskus..

    tiinanen, oon kirjoittanut aiheesta täällä joskus aiemmin, mutta laitan lisää tietoa siitä sitten heti kisojen jälkeen :)

    Mikaela, haha, totta, mäkin mietin että koskahan se kompastuu siinä punaisella matolla! Well you know what they say about big feet.. x)

    Anonyymi, voihan sen toki niinkin ajatella! :)

    Sagu, kaunis se oli, mutta olisi ehkä kaivannut jotain vielä persoonallisempaa asustetta tms.

    Heidi, se oli löytänyt geelipurkin? Tokihan näitä pukuja ja juhlia tulee jo korvista ulos, mutta on niistä silti aina kiva jutustella :) Joulumuumimuki on kyllä ihana, raaskin käyttää sitä todella harvoin.

    Nooruska, kiitos! En itseasiassa ole, vaikka kaikkia muita juustoja varmaan joo, pitääpä testailla.. (ja olla tiputtamatta sitä grilliin)

    Joa, jääkaapille siitä ;) Mulle ei pukki enää tuo sukkia, kun ei mummut pysty tekemään, enkä mie ite osaa kun niistä tulee aina susirumia, joten tyydyin ostamaan myyjäisistä.

    Chatrin, mustakin on ihanaa, että on näitä vastavirtaan uijia (vaikken silti tykännyt Palefacen adduista). Miksi seurata pakollisia, tylsiä etikettejä, jos tyylikäs voi olla muutenkin? Tyylittömyys on sitten toki asia erikseen.

    Reiska, ne oli kyllä :) Jossain vaiheessa kättelyä alkoi jo sokeutua niille puvuille tietyllä tapaa.. Ei se oo valkonen, kun vaalea lila.

    Ent-tu, kiitos! Kauppaan vaan ;) Yllättäen lähi-Alepasta löysin ainekset.

    Salka, leikkaus siinä ei todellakaan toiminut, mutta en ajatellut että se oli tietyllä tavalla tarkoituskaan. Enempi ehkä tavoiteltiin sellaista mollamaijaefektiä.. Pientä ja söpöä. Vaikka Umayya sitten näyttikin tosiaan pikkutytöltä ;) Mutta kivaa erilaisuutta linnan juhliin, ja tykkäsin kokonaisuudesta (tukkalaite!). Chisu oli kyllä todella tyylikäs, mutta jotenkin odotin häneltä ehkä vähän jotain räväkämpää.

    Marja, juuri näin :) Tuli sellainen olo, ettei kaikkea tarvitse aina ottaa niin vakavasti!

    ReplyDelete