2010/12/01

Xmas!


Joulukuu! Nyt saa virallisesti kaivaa esiin joulukoristeet ja tonttulakit, pohtia joulupöydän menuta, kirjoitella joulukortteja jotta ne ehtivät vielä Itellan punaiseen kuoreen ja avata kalenterin ensimmäisen luukun (mikäli ei omista partiolaisten adventtikalenteria). Sekä tietenkin kuunnella joululauluja.

Sinänsä osa joulujodlailuista on todella rasittavia tai muuten vaan tekopirteitä. Muutamista on kuitenkin tehty mukiinmeneviä uusintaversioita, ja ovathan ne perinteisetkin toki useimmiten kauniita. Vähän olin pettynyt Spotifyhin, josta ei löydy Bon Jovin joulubiisejä ja Hansoninkin kokonaiselta joululevyltä nihkeästi juuri mitään, mutta tässä  kuitenkin sekalainen lista joulutunnelmaa!


Talvihan oikeastaan vasta alkaa kunnolla joulun jälkeen, ainakin jos lumesta puhutaan, ja silloin hempeät sävelet sopivat koskemattomille hangille täydellisesti. Talvinen playlist luvassa siis tammikuussa :)p.s. Ysärinostalgikoille, tässä sitä Bon Jovia ;)

11 comments:

 1. Hyvää joulukuuta! ^__^
  Viikonloppuna kynttelikkö pääsi jälleen ikkunalaudalle, kranssi oveen, ja tänään sai avata ekan luukun joulukalenterista, jee!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, nyt saa hehkuttaa joulua ihan virallisesti kun on joulukuu. :) Mä oon ihan armoton joulufiilistelijä. Tosin joulukalenteri puuttuu, mikä on ihan järkkyä. Täytyy hommata sellanen tänään.
  Kiitti joulubiisilistasta.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa tosiaan, kun saa alkaa jouluilla ihan ilman häpeää! Mä olen niin myyty vanhoihin joululauluihin, kuten Nat King Colen "Have Yourself A Merry Little Christmas" ja “The Christmas Song” ja Bing Crosbyn "White Christmas".

  Valkoinen maisema oikein sykähdyttää mieltä ja alkaa tuntua ihan lapsuuden joululta. Kummaa, miten se tunne mini pois 20-28 ikävuosien aikana. Nyt se alkaa taas tehdä pesää sydämeen.

  ReplyDelete
 4. Täällä korvia lämmittää Ramonesin jouluviisut, Raskasta Joulua -kokoelmat, Viikatteen Vuoden synkin juhla -levy ja kaikista parhain ja koskettavin, Walking in the air. Jouluaatto-aamun Lumiukko-piirrettyä odotellessa!

  ReplyDelete
 5. Voi miten ihana kuva!

  Tuli muuten mieleen tosta takkipostauksesta, että miten suojaat koipesi näillä pakkasilla? Ku se takkihan on vain puolireiteen... Mulla jalat ottaa nimittäin pahinta hittiä ;-).

  ReplyDelete
 6. Chatrin, kiitos samoin! ^__^ Mulla on todella huonosti joulukoristeita, kun en niin välitä (eikä kotosalla tule jouluisin yleensä oltua, kun menen äidin luo), mutta jouluvalot toki löytyvät täältäkin.

  Riehu, niinpä! Mäkin tykkään joulusta ja siihen liittyvistä asioista aika paljon, mutta aina tulee joku kiire ettei niistä ehdi nauttia ennen aattoa kovinkaan. Olis kiva viettää koko joulukuu lomaillen ja joulua valmistellen :) Mä voitin sen suklaakalenterin pikkujouluissa, vein sen töihin, jossa voi sitten aina heikkona hetkenä avata päivän luukun.

  Marja, joululaulut on kyllä nättejä. Suurin osa. Sitten on niin tonttujollotuksia joita jaksaa kuulla tasan kerran per vuosi. Harmi vaan, että radiot ei tajuu tätä asiaa. Mulla joulumieli iskee ekan kerran aina loka-marraskuussa, sitten se menee pois ja tulee takaisin vasta aattona.

  Enne, toki raskaampikin joulu maistuu, vaikka ei ehkä kovin lähellä omaa sydäntäni olekaan :) Walking In The Air on kyllä kaikista paras, saa taas itkukanavat vähän koettelemusta kun piirrettyä aattona katsoo!

  Nooruska, kiitos! Ömm, no mun reidet on vähän sellaset jännät, toisin sanoen niissä ei kierrä veri :D Ihan sama mitä on päällä, reidet jäätyy aina. Pintapuolisesti siis, sisältä ne on lämpöset, ja mä en ikään kuin tunne sitä päällä olevaa kylmyyttä ollenkaan. En tiedä ite onko reidet kylmät vai lämpimät. Eli kyllähän ne kylmästä saa ulkona osakseen, sääreen asti ulottuvat saappaat on pop ja sitten käytän paljon villalegginsejä toisten legginsien/housujen alla :)

  ReplyDelete
 7. Ihanan jouluinen ja tunnelmallinen kuva. Muistutit taas että minun pitäisi opetella kuvaamista hämärässä :) Olen vain tuskaillut valon puutetta, ehkä se pitäisi käyttää hyödyksi.

  Mutta Bon Jovia en kuuntele! :D

  ReplyDelete
 8. Eikä, suunnittelin juuri joulusoittolistaa ja sitte sä olit just julkassu semmosen :D

  ReplyDelete
 9. Hyvää joulukuuta:) Ihana fiilis tossa kuvassa! Mä en vielä oo ehtinyt laittaa mitään jouluista esille, mutta ehkä se tästä jahka paranee ja jaksaa lähteä varastoon kaivuulle..:)

  Nooruskalle vinkki toiselta palelevajalkaiselta: kerrosta! Villahousut ja reiteen ulottuvat villasukat auttaa. Villahousut on näpsät kun ne saa sisällä pois ja pitkät villasukat (omani ostin asosilta 7 eurolla) kaveriksi niin tarkenee!

  Ja ihana teelaatikko tossa edellisessä postauksessa:)

  ReplyDelete
 10. Reiska, ylläri :D Mä oon tehnyt tätä jostain syyskuusta lähtien, mutta jäi sitten tietysti paitsioon kun ei voinut vielä julkaista ;)

  aini, kiitos samoin! Eipä tässä vielä ole mikään kiire joulua laittaa :) Kerrostaminen kyllä toimii, siinä vaan pitäisi sitten muistaa se, että niiden kerrosten välinen ilma on oikeastaan se joka lämmittää.. Eli jos on vaikka pari legginsikerrosta alla, niin päällimmäisten housujen olis parempi olla vähän löysemmät, niin lämpiää paremmin :)

  ReplyDelete
 11. Ah, unohtelen taas vastailla, mutta kiitos Jutta! Rakeiseksihan toikin kuva taas meni, mutta ei se mitään :)

  ReplyDelete