2011/02/08

2011 / Helmikuu


Alan Rickman
Tammikuun tapaan pysytään Briteissä, Harry Potterissa ja karismaattisissa vanhoissa herroissa. Alan Sidney Patrick Rickman on syntynyt 21.2.1946 - hän siis täyttää pian 65 vuotta. Aika on tehnyt tehtävänsä ja vienyt Rickmanin komeuden terävimmän särmän, mutta kuten sanottu, karismaa riittää. Nuoremmalle väelle Alan Rickman on yhtä kuin Severus Snape, Hogwartsin eksentrinen taikajuomaprofessori. Alunperin tätä roolia kaavailtiin Tim Rothille, jonka peräännyttyä Rickmanille tarjottiin sitä. Ja hyvä niin, sillä Rickman ON Snape, ilman hänen matalaa, silkkistä puheääntään Sneippiä ei olisi. Herra on nähty myös mm. Die Hardissa, Robin Hoodissa, Love Actuallyssa ja parissa Tim Burtonin tekeleessä. Alan, ole kiltti äläkä jää eläkkeelle kovin pian! Sinua tarvitaan.8 comments:

 1. "And cancel Christmas!" -> Robin Hood - Varkaiden kuninkaan ehdottomasti paras repliikki. Rickman on täyttä kultaa, jopa saksalaisena terroristina ^_^.

  Tuo viimeinen kuvasarja on kaikessa pirteydessään kerrassaan hämmentävä, hehe. Rickman on kuitenkin normaalisti filmeissä niin naama pitkänä että.

  ReplyDelete
 2. Rickman on ihana <3 yksi suuria suosikkejani, eikä vähiten ihanan äänensä takia.

  Mahtava tuo viimeinen kuva!

  ReplyDelete
 3. Viimeinen kuva sai kyllä hymyn huulille!

  ReplyDelete
 4. Rickmanin ääni tosiaan on ahhh! Ihastuin aikoinaan häneen Austenin Sense and sensibilityssä ja siitä lähtien ollut yksi lemppareistani:)

  ReplyDelete
 5. Alan Rickmanilla karismaa piisaa. Tämän ruman-komean miehen ääni on kuin samettia... Elämäsi ei ole täydellinen, ennen kuin näet Rickmanin Galaxy Questissa. Comedy Gold!

  ReplyDelete
 6. Hyvät nuo viimeiset lauseet. So true! :)

  ReplyDelete
 7. Mä muistan Alan Rickmanin parhaiten Robin Hoodista! mahtava roolisuoritus kökkösen Kevin Costnerin rinnalla ;-).

  ReplyDelete
 8. cinefiliaa, ei, Rickman on PLATINAA ;) Mahtava mies. Ja kyllä, viimeinen kuva on ehkä maailman hassuin!

  Paivi, se ääni on jotain uskomatonta. Ehkä paras koko maailmassa.

  Jenni, kiva ^__^

  aini, se ääni on aivan ihana<3

  Marja, hahaha, joo ei kuulu ihan mun genreen eli ei ole tullut tsekattua, mutta lisätään listalle!

  tiinanen, kiits :)

  Nooruska, äläpä hauku Costneria, toinen lempparini Cruisen jälkeen silloin joskus 1990-luvun alkupuoliskolla xD Nojoo, mut Rickman on ihis.

  ReplyDelete