2011/02/22

Blow Up A Rainbow

Varpunen haastoi etsimään tutusta ympäristöstä kauniita asioita ja esteettisiä yksityiskohtia. Itse koin tehtävänannossa olevan kyse nimenomaan rakennetusta ympäristöstä muutaman korttelin säteellä omasta kodista, mutta voi olla että rajasin aiheen turhankin tiukkaan. Toissaviikon auringossa tuli kuitenkin otettua seuraavanlaisia räpsyjä:


Haastan mukaan ainakin kuvailevat blogisiskoni Mikaelan, J'n, Ravenwavesin ja Ainin, mutta toki kuka tahansa voi haasteen itselleen napata! :)

8 comments:

 1. Kiitti haasteesta :) Aika varmasti otan sen vastaan, viimeistään kun säät lauhtuvat. Muutenkin tämä tulee tarpeeseen, sillä olen lähiympäristöä kuvannut heikohkosti kotia lukuunottamatta :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. (Ai, niin kuvailuja ei tarvinnut rajoittaa ihan kodin läheisyyteen...toki olen siis kaupunkia muualla kuvannut! Katsotaan mitä kaikkea kameralle tulee tällä kertaa päätymään)

  Kivoja kuvia muuten itselläsi. Sinikeltaisesta tulee mieleen Ruotsin lippu! :D

  ReplyDelete
 4. Hienoja kuvia, taivas on tosi kauniin värinen ja Helsingissä aivan ihania rakennuksia! (:

  Btw alkavatko etu- että sukunimesi samalla alkukirjaimella? Taisin meinaan törmätä suhun kun olit kommentoinut Ruisrock-ryhmän päivitystä. :D

  ReplyDelete
 5. Mahtavia kuvia! Ja mikä ihana sininen taivas!

  ReplyDelete
 6. Oijjj ihania kuvia!! Varsinkin tuo missä sininen taivas ja keltainen puutalo on ihan täydellinen! Ja ainakin Katajanokalla oot ollu, eikös (tiilirakennukset)? :) Ja kiitti haasteesta, mä nappaan tän kans ja toteutan heti vaan kun ennätän:)

  ReplyDelete
 7. Haaste otetaan vastaan ja yritetään täyttää vkonloppuna ;O) Ihania kuvia!

  ReplyDelete
 8. J, ei tosiaan tarvitse rajoittaa ihan niinkun minä, mutta jotenkin koen tiukat raamit helpommaksi! Kuvia odotellessa :) Ja niin, mullekin tuli heti Ruotsin lippu mieleen x) Itseasiassa hokasin tänään, että toi keltanen metallihäkkyrä on vissiin osa Lintsin uutta laitetta, kun kuulin että sitä on alettu rakentaa. Noi osat lojui nimittäin siinä parkkipaikalla pari viikkoa takaperin, kun kuvat otin.

  Harri, kiitos! Ja haha, alkaahan ne, ja kyllä mä sinne FB'n Ruisrock-ryhmään kävinkin heti esiintyjälistan ilmestyttyä kommentoimassa :D

  Varpunen, kiitos :) Toi taivas oli kyllä niin houkutteleva.

  aini, kiitos! Itseasiassa en oo ollut Katajanokalla, vaan tiilirakennukset on Vallilan makasiineja :)

  Mikaela, kiitos ja jee! :)

  ReplyDelete