2011/02/23

Gorgeous, baby, gorgeous

Kiitos Mari ihanasta palkinnosta! Ja kuten yleensä, tunnustukseen liittyy myös haaste, joka on tällä kertaa kysely.


Milloin aloitit blogisi?
Tammikuussa 2009.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kaikesta, joka kiinnostaa minua itseäni joko hyvässä tai pahassa. Muiden muassa populaarikulttuuri, tyyliasiat, maukkaat ruuat, terveys ja välillä yhteiskunnalliset probleematkin kuuluvat aihealueeseen. Pääpaino on kuvilla.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En usko että mikään. Makuja on monia, ja jos joku tykkää minun blogistani, niin hyvä niin :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Koko ikäni olen vuodattanut itselle tärkeät asiat kirjeisiin ja päiväkirjaan. Innostuin julkisesta blogista monen vuoden Livejournalin käytön jälkeen. Myös LJ-päivikseni oli aluksi julkinen, mutta enemmän päiväkirjamainen kuin twilight cola, ja lopulta kirjoitin sinne lähinnä suljettuja merkintöjä. Itse saan runsaasti inspiraatiota erilaisista blogeista ja ajattelin, että oma sellainen voisi toimia ikään kuin muistikirjana näille inspiksille, visuaalisessa mielessä, ja toivon mukaan inspiraationa myös muille.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En oikeastaan mitään. Ajoittain huomaa, että ei ole kirjoittanut tietyistä aiheista pitkään aikaan ja haluaisi palata niihin, mutta jos niistä ei sillä hetkellä ole mitään sanottavaa, niin sitten ei ole. Joskus myös mietin, olisiko mukavampaa rajata blogi tiettyihin aiheisiin. Sitten taas hoksahdan siihen, että minulla ei olisi tarpeeksi sanottavaa yhdestäkään yksittäisestä aiheesta, vaan tykkään pikkuisen kaikenlaisesta, ja siksi blogikin on melkoinen sekasikiö erilaisia asioita. Useista aiheista kirjoittamisella pysyy myös oma mielenkiintoni paremmin yllä :)

Maailma on täynnä upeita bloggaajia, joista tunnustuksen saajiksi valitsin tällä kertaa listani uusimmat tulokkaat: Valkoista Pellavaa, Kolmas Kerros sekä Poplaari!

4 comments:

 1. Kirjoitat tosi hyvin ja kuvatkin ovat tasokkaita. Erityisen hyviä ne ovat sillon kun tuot niihin omaa persoonaasi mukaan esimerkiksi ottamalla kantaa yhteiskunnallisiin asioihin.
  Terveisin vakituinen lukija

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Kyllä kuvien ottaminen on kivaa, etenkin silloin kun jaksaa panostaa ja miettiä kunnolla. Joskus taas pikaräpsyt tuntuvat parhailta :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos odottamattomasta suosionosoituksesta! Tilastoihin tulikin heti selvä liikennepiikki 23.2. :)

  Blogisi miellyttää niin sisältönsä kuin ulkoasunsakin puolesta, parasta ovat upeat valokuvat.

  ReplyDelete
 4. Pekka, hihi :) Kiitos itsellesi!

  ReplyDelete