2011/02/24

Footnotes


Lievää innostuksen puutetta havaittavissa. En tiedä, ehkä päivät ovat liian toistuvia, väsymystä ei saa hoidettua pois aurinkosäistä huolimatta, tai sitten ei vaan ole mitään järkevää sanottavaa. Intoiluni ovat viime viikkoina tainneet kohdistua lähinnä Audacityyn ja koreografian tekemiseen, joista ei oikein blogin puolelle riitä mielenkiintoista asiaa (mutta sanottakoon nyt, että kevätnäytöksen musiikki on miksattu ja vajaat kaksi minuuttia pitkä koreografiakin on jo voiton puolella). Vuoden 2011 toisen antibioottikuurin jälkeen iskenyt kuivaakin kuivempi yskä tekee vetämättömäksi, kun se ei anna unelle valtaa öisin, eivätkä pöpöt edes lähteneet, joten taas se on kipitettävä kiltisti lääkärille.

Aurinko ja pakkanen on kuitenkin huomattavasti parempi vaihtoehto kuin harmaa loskamoska, eikä tarkenemisenkaan suhteen ole suurta ongelmaa. Eksyin UFFille pitkästä aikaa sattumalta viime viikolla, juuri kahden euron päivänä. Mukaan lähtikin sitten kaksi lämmintä villatakkia, siis hintaan kaksi euroa kappale, ja lisäksi muhkea luonnonvaalea villahuivi yhdellä eurolla. Punainen takki on villaa 80% ja Lindexin mallistoa, valkoinen vaikuttaa sataprosenttiselta villalta ja jonkun itse tekemältä. Taidankin kohta jälleen heittää jomman kumman nutun ylle, lähteä piristymään aurinkoisiin maisemiin ja käydä lenkin päätteeksi kaupassa hakemassa jotain hyvää.


p.s. Vihreän inkivääriteen huuruissa saa hyvät iltapäivänaurut näistä vanhoista kuvista. Glambertia en olisi ikimaailmassa tunnistanut, Jared aiheuttaa pyrskähdyksiä muuten vaan ;)
p.p.s. Lisää täällä!

12 comments:

 1. Sitä mä vaan ihmettelen että miten lokakuusta huhtikuuhun on koko ajan se aika vuodesta että väsyttää ja pitäisi levätä kunnolla ja no just nyt on vaan tällain raskasta. Siis saakutti puolet vuodesta vois makaa lähes laakereilla kun asuu tääl peräpohjolassa. (Muakin väsyttää eikä innosta...)

  Ihanat neuleet! Ja luulen et sä ehkä oot antibiooteille immuuni. koitas parantua, taas. Halit.

  ReplyDelete
 2. Kelpais tuollaiset neuleet, ihania! Meikä vaan jäätyy jokatoinen päivä koululla, kun muistelen siellä olevan lämpimämpikin. Vaikka aurinkoiset päivät ovat toki piristäviä (inhoan lumisadetta niin hirveästi), niin nämä pakkaset alkavat mennä yli sietokyvyn. Joka ikinen aamu miltei -30. Huhhuh. Tai siis hyrrhyrr.

  ReplyDelete
 3. Mä en tunnista sitä Glambertia siitä, en sitten millään. Jared oli kyllä aika mielenkiintonen vanhassa kuvassa...:) Paranemisaaltoja!

  ReplyDelete
 4. Nooruska, no sitä mäkin ihmettelen! Kaverin espanjalainen poikaystävä oli Suomessa käymässä useamman päivän joulun aikaan, ja ihmetteli, miten täällä ollessa häntä väsytti niin paljon, ei Espanjassa semmosta oo. No ei varmaan, kun ei tätä maata oo tarkotettu ihmisten asuttavaksi. Mutta joo, ehkä oon immuuni, ainakin näin talvisin! Kiitos<3

  Joa, mäkin tykkään! Punainen on päällä melkein kokoajan, vaikka vähän meinasin että napit vois vaihtaa (as if jaksaisin). Täällä ei sentäs ihan noin kylmä ole, mutta kun aamuisin kylppärissä on +15, niin kyllä väkisinkin herää..

  Riehu, emmäkään kyllä tunnista. Noistahan ei oikein voi tietää jos ovatkin huijausta. Vaikka se Jared on aika selkee, reps :D Ja kiitos!

  ReplyDelete
 5. Äh, vai onkohan tossa haluttu Lambertin kohdalle ottaa nimenomaan täysi vastakohta, eihän toi ihminen voi mitenkään olla sama.. Ei punapäistä kasva ihmisiä, joilla on pikimustat kulmat. Ei kai se niitäki kokoajan värjää, jo Idols-aikana? :D

  ReplyDelete
 6. Ihanat villapaidat! Ja todellakin mielummin napakka pakkanen, kuin loskapaska. Mä oon itse havainnut, että auringonpaiste tekee ihmeitä, oon jotenkin pirteämpi kuin aikoihin! Toisaalta, oon parin viikon ajan saanut nukuttua yöt todella hyvin, et sekin kyllä vaikuttaa niin paljon jaksamiseen.

  Yritähän parantua!

  ReplyDelete
 7. Mua on väsyttänyt tällä viikolla ihan extrasti. Joka ikisen työpäivän jälkeen ois voinu mennä suoraan nukkumaan.. No onneks viikonloppu häämöttää ja huomenna saa nukkua pitempään :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on vähän sama, blogi on taas jääny aika harvalle päivittelylle kun ei vain tunnu olevan mitään kirjoittamisen arvoista. Iski kunnon yskäkin tällä viikolla, mikä on siinä mielessä ihan outoa ettei mulla ole mitään flunssaa ollut ollenkaan, pelkkä yskä vain iski nyt :D

  ReplyDelete
 9. Salka, kiits! Itekin oon ilonen kun kerrankin löydän jotain, yleensä välttelen UFFia koska en oo kauheesti kiinnostunut vaatteista, enempi etin kirppareilta kaikkea roinaa :) Ja kun yleensä ne vaatelöydöt on sellasia, että pitäisi vähän ommella, enkä mie jaksa.. Toi aurinko muuten vaikuttaa siihen hyvin nukkumiseenkin! Oon huomannu saman nimittäin valokuulokkeiden kanssa :)

  Chatrin, tää on just sitä aikaa kun alkaa oikeesti olla kaikki puhti pois talven jäljiltä.. Ja kevät vaan viipyy jossain, höh. Mut onneks on sentään viikonloput :)

  ReplyDelete
 10. Jenni, mulla on sama yskä! Ollu jo kaks viikkoa, eikä mitään flunssaa sitä ennen o___O Tää on niin rasittavaa. Mut keräillään me vaan vähän voimia, kyllä se innostuskin sitten tulee takaisin :)

  ReplyDelete