2011/02/19

Lisää seitsikoita

Chatrin jakoi seitsemän paljastusta vaativan tunnustuksen, tai oikeastaan kaksi. Kiitos! Koitetaan nyt sitten vielä kerran kaivaa syövereistä asioita, jotka voisi olla parempi jättää kertomatta.


01 Tajusin vasta muutama viikko sitten, että Rednex = rednecks, punaniskat. Miten ääliö voi ihminen olla. -- Tai tarkemmin ajateltuna, olen ehkä saattanut tajuta asian aiemmin, mutta unohtanut sen aivan täysin :D Ostetaan uudet aivot...

02 Opin ajamaan polkupyörällä todella myöhään. Väitän syynä olevan sen, etten yksinkertaisesti tarvinnut pyörää aiemmin - pääsin joka paikkaan aina kävellen, pidemmät matkat autolla. Eikä kouluun edes saanut ensimmäisillä luokilla kulkea pyörällä.

03 Niinikään opin vasta muutama vuosi sitten, mitä tarkoittaa termi koivuniemen herra. Ilmeisesti sillekään tiedolle ei vaan ollut käyttöä aiemmin.

04 Minulla on omituinen tarve (johtuen todennäköisesti ammatistani) lähes jokaiseen uuteen huoneistoon mennessäni pohtia, miten sisustaisin sen omaksi kodikseni. Tämä koskee niin toisten ihmisten asuntoja kuin pieniä liikehuoneistojakin.

05 Jos joku ei vielä tiennyt, minulla on maailman ääliöin naapuri. Tätäkin kirjottaessa ei riitä, että olen asuntoni perimmäisessä nurkassa ja koneelta kuuluu musiikki, vaan on täytynyt sulkea keittiön ovi, jonka takana pauhaa liesituuletin. Kaikki tämä vain siksi, että saisin sen idiootin erittäin huonon musiikkimaun suljetuksi hetkeksi pois elämästäni. Silti bassot kuuluu tajuttoman hyvin läpi. *insert kirosana*

06 En osaa sukeltaa. Nenään menee aina vettä tein mitä tahansa, ja tämä onnistuu ihan vaan suihkussakin (!). Ei myöskään ole mitään toivoa, että pystyisin pitämään silmiä auki veden alla. Täsä voi päätellä, että en ole käynyt uimakoulua, mutta olen silti kohtuullisen hyvä uimaan. Lisäksi pienenä sukeltelin paljonkin, apunani uimalasit ja 'nenänpidike' :D Eipä tarvinnut varoa!

07 Olen joutunut valheenpaljastustestiin, tosin ihan vaan lukion psykologian tunnilla. Kuolemaksenikaan en muista, tuottiko testi lähellekään oikeita tuloksia.

Bonus Leffat jäävät aina aika jännästi päälle. Black Swanin jälkeen kuljin kotona kevyesti, gracefully, ja välilä varpaillani. Samoin Natalie Portmanin tietyt ilmeet jäivät jotenkin omalle naamalleni. Sama toistuu kaikkien teatterissa katsottujen elokuvien kanssa, kotiruudulla ei samaa efektiä ole.


En tällä kertaa jaa tunnustuksia sen kummemmin eteenpäin, sillä jokainen seuraamani blogi (ja varmasti lisäksi moni muukin) ne ansaitsee :)

8 comments:

 1. Hihii minullekin jää leffat päälle ja joskus tv-ohjelmatkin. Gossip girlin jälkeen on hyvin usein ilkeä blairmainen olo ja tietysti sipsuttelen kahvikuppi kädessä ympäri kämppää ja leikin omistavani hienoja ja tyylikkäitä vaatteita. Jo lapsena pompin ballerinahyppyjä Barbie elokuvien jälkeen. ;)

  ReplyDelete
 2. Tunnistan nelosen erittäin hyvin. Mikä on sinänsä outoa, koska en ole lainkaan sisustusihmisiä.

  ReplyDelete
 3. Mulla on tuo sama ajatus aina huoneistoista, ja kun muuttaessa käy kattelemassa uusia kämppiä, sillon se vasta hauskaa on... tietääpähän ainaki valmiiks, mitä voi laittaa mihinki.

  Fiilikset leffoista ja sarjoista jää kyllä usein kans päälle. Mm. Frendien tai Dharman & Gregin jälkeen tekee mieli alkaa hihhulihöpsyliksi ja maailmaa syleileväksi ilopilleriksi... :D Pitäskin kattoo noita aina sunnuntaisin, josko viikko alkais seuraavana päivänä eri fiiliksissä kuin siinä normaalissä "äh taas maanantai.."

  ReplyDelete
 4. Voi tota naapuria, tosi kurjaa:(

  Mulla oli kans vaikeuksia pyöräilyn oppimisen kanssa. Se onkin muuten ainoa asia, jonka vanhemmat on lahjoneet mut opettelemaan:D Mä vaan menin tyytyväisenä apparit päristen eteenpäin kun kaikki muut osas ajaa kahdella pyörällä. Äiti aatteli että viimeistään ekalle mennessä en enää kehtaa mennä appareilla mut eipä tullut sitä hetkeä koskaan. Sain sit barbin kampauspöytäsetin kun opin, heh:P

  ReplyDelete
 5. Mää annoin sulle vielä yhen palkinnon, mutta en tiiä ooksää jo sen saanu aiemmin :P

  ReplyDelete
 6. Yllättävää kyllä, mutta vaikka mulla on muuten vähän vaikeuksia motoriikan kanssa hetkittäin, niin pyörällä opin ajaan hyvinkin nuorena. Mulla oli sellanen huikea minipyörä.

  Ja mä oon aina tehny myöskin tota neloskohtaa!

  ReplyDelete
 7. Joa, hihi, hyvä etten oo ainoa ;)

  Varpunen, kiits!

  Anzi, ehkä oot muuten vaan pesänrakentajaihmisiä :)

  Pia, kätevää se todellakin on! Vaikka jotenkin sitten aina kun oon oikeasti muuttamassa, en ehdi/jaksa/pysty miettimään kalusteita oikeasti :D

  aini, se naapuri on ihan idiootti :( Haha, parhaat vanhemmat sulla :D Mä opin sen ajamisen sitten kyllä nopeasti, mutta mua ei vaan aiemmin kans kiinnostanu edes opetella, ku ei ollu pakko.

  mari, kiitos!!

  Heidi, minipyörät<3 Mulla on aina kyllä ollu vaikeuksia motoriikan kanssa, ois pitäny harrastaa urheilua vissiin lapsena :P

  ReplyDelete