2011/02/28

But what about second breakfast?

Second Breakfast

Hobitit ovat ymmärtäneet täydellisesti aamiaisen, eritoten kakkosaamiaisen, merkityksen ihmisen (ja hobitin) hyvinvoinnin kannalta. Kirppistelyn jälkeen saattoi rauhoittua hetkeksi päivän toisen aamupalan ja lemppariblogien ääreen.

Aragorn - Gentlemen! We do not stop 'til nightfall.
Pippin - But what about breakfast?
Aragorn - You've already had it.
Pippin - We've had one, yes. But what about second breakfast?
Aragorn stares at him, then walks off.
Merry - Don't think he knows about second breakfast, Pip.
Pippin - What about elevensies? Luncheon? Afternoon tea? Dinner? Supper? He knows about them, doesn't he?

8 comments:

 1. Kyllä vaan. Olisipa nautinnollista olla Hobitti, isoione karvajalkoineen.

  ReplyDelete
 2. Komppaan Marjaa. Olisi kiva olla hobitti :)

  ReplyDelete
 3. Ah! <3 Tosiaan, ollapa hobitti.

  ReplyDelete
 4. Aah, ihana kohtaus!! t. katsoin leffan noin viisitoista kertaa

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista, hobitit on ihania ^__~

  ReplyDelete
 6. Kuninkaat on just tollasia, ne ei tajuu..Ootko koskaan lukenut LOTR:n salaisia päiväkirjoja? Omituisia ja hemmetin hauskoja, näyttävät leffat ihan uudessa valossa:http://www.ealasaid.com/misc/vsd/

  ReplyDelete
 7. Eikä, olikos toi sun kakkosaamiainen? Näyttää herkulliselta, varsinkin nyt kun olen päättänyt olla yhden viikon ilman suklaata ja jäätelöä, niitä nimittäin meni viime viikkoina hippasen liikaa eikä olo ollut mikään mainioin. Onneksi kroppa on viisas ja kertoo, kun on aika vähän fiksailla tapojaan :) Paitsi reissussa on kyllä jotain jälkkäriä saatava ja sunnuntaina laskiaspulliakin mutta pieni herkuttelu nyt on jo ihan mielenterveyden kannalta tärkeää, hih :D

  ReplyDelete
 8. Mikaela, hahahaa ;) Oon ehkä joskus noita lukenut, mutta siitä on aikaa, joten kiitos muistutuksesta! Cassie Clairen Draco-trilogyn luin kans joskus, se oli hyvä ;)

  Little M, jep, kakkosaamiaisen ei aina tarvitse olla terveellisyyden perikuva ;) Toi on kyllä loistavaa, että kroppa kertoo automaattisesti, milloin syö jotain 'väärää'. Mulla se kertomistapa on tosin vatsakipu, joka ei oo niin hirveän kiva homma :P Mutta kun kohtuudella vetää, niin herkkujakin voi syödä! :)

  ReplyDelete