2011/02/06

Manboy @ Tavastia

Kymmenen vuotta (3kk vajaa 10v?) Stretch Your Religion -debyytin jälkeen julkaistiin helsinkiläistyneen porilaiskolmikon viides platta Something Wonderful. Sitä juhlittiin kuluneen viikon keskiviikkona Tavastialla kera pinkkien ilmapallojen, tiiviin tunnelma ja allekirjoittanut valitettavasti myös vienon flunssan. Kuten jo sanoin, etenkin Home ja Drop Out uhkasivat nostaa klubin katon ilmaan päälle jylläävillä soundeillaan - turhaan ei Manboyta kutsuta suurten biisien bändiksi. 

Kameroita oli paikalla useampia, mm. Dorit ja Tiia saivat ammattilaisina varmasti huomattavasti kuvauksellisimpia otoksia, mutta tässäpä minun saldoni. Voin kertoa, että 400 joukosta olennaisimpien kuvien valitseminen ei ole helppoa... Odotankin jo kauhulla keväistä reissua. Veikkaan, että Nykistä saa helposti kolme neljän gigan muistikorttia täyteen, siinäpähän sitten raakaat kuvia! Mutta asiaan.


Flunssasta ja väsymyksestä huolimatta ikimuistettava ilta :)

9 comments:

 1. UUU, hei ihan mahtavia kuvia!

  Mä annan kyllä kameran myös laulaa keikoilla. Noi tilanteet vaan on sellaisia, että tarvitaan myös tuuria kuvan onnistumiseen, koska valot ovat kaukana ennakoitavasta ja staattisesta. Kuvien valintaan ja käsittelyyn saa kevyesti pari yötä kulumaan, nimimerkillä "univelkainen"..

  Tavastialla tunnelma tosiaan oli katossa ja paljon ihania ihmisiä oli ympärillä! Je!

  Toivottavasti saat flunssan selätettyä.. Hunajaa ja hellyyttä reseptillä, määrään minä!

  ReplyDelete
 2. Sovitaanko, et sie hoidat reissussa sit sen kuvauspuolen?

  ReplyDelete
 3. Onpa mukavan tunnelmallisia kuvia:) Varsinkin tuossa ylhäältä kahdeksannessa tulee hauskasti valo sietä profiilin takaa, ja sit myös vika on hauska, oot kyllä tosi hyvä kuvaaja, sun kuvia katselee ihan mielikseen ja vaikka kuinka paljon:)

  ReplyDelete
 4. Kummalla kameralla nää on otettu?

  ReplyDelete
 5. Dorit, kiitos!! Ei kyllä mitään sun kuviin verrattuna, mutta mä oonkin vain harrastelija ;) Etenkin klubikeikoilla kyllä toi onnistuneiden otosten määrä suhteessa järkyttäviin räpsäisyihin on melkosen huono.. Valaistus kun tunnetusti yleensä on vähän semmoinen ja tämmöinen. Festareilla - jos vaan yltää näkemään kunnolla lavalle heiluvien käsien ja urpojen yli - saa sikäli parempia kuvia, kun luonnonvaloakin riittää :)

  Hannie, sovitaan näin :D Tosin Oulun tiimikin saa luvan kuvata, et mieki oon jossain kuvissa! Muuten ei oo todistusaineistoa että edes olin koko reissussa :P

  aini, iso kiitos!! ^___^

  Mikaela, järkkärillä tällä kertaa. Sitä toista on ihan turha edes kuvitella ottavansa klubiolosuhteisiin mukaan, vaikka on sitäkin kyllä koitettu, ja vähän heikoin lopputuloksin.. Säädin jossain vaiheessa ISO-arvon ilmeisesti taivaisiin (en enää muista mitä kaikkia nappuloita tuli väännettyä), osa kuvista on täynnä kohinaa valovoimasesta linssistä huolimatta :/

  ReplyDelete
 6. musta noisea ei ole häiritsevästi, ajattelin lähinnä että on ihanan rouheita rokkikuvia!!

  ReplyDelete
 7. Tänks! ^__^ Periaatteessa normaaleissa värikuvissa kohina ei edes näkyisi, mutta kun muuttaa mustavalkoseksi + menee tekemään sen virheen, että uppaa kuvan suoraan Bloggeriin, auta armias..

  ReplyDelete
 8. Uusimmassa Imagessa on aika hyvä artikkeli Manboysta /Karosta! :)


  ps. täällä huutelee entinen nimim.Story ^^ sen jälkeen kun kommentoin sun viime tekstiin että olen indie by heart, niin tuli ihme inspiraationpurkaus - menin muuttamaan blogin nimen ja osoitteen ja kaikki ! :D

  ReplyDelete
 9. indie by heart, joo, mun on pitänyt ostaa se jo tovi mutta en oo vielä saanut aikaseksi! Ja kiva, että tulit kertomaan nimimerkkimuutoksesta ^___^ Joskus sitä vana saa inspispuuskia! :D

  ReplyDelete