2011/02/07

The Cure - Just Like Heaven

Eilen oli The Cure -päivä. Tänään on mitä ilmeisimminkin iltaan venyvä työpäivä. Tarvitaan siis hermoja säästäviä työmetodeja, litrakaupalla teetä ja lisää loistavaa musiikkia.Postauksia olisi ideoituna kahdelle viikolle, mutta jännästi niitä ei muka taaskaan ehdi tuoda tuutista ulos asti.

4 comments:

 1. Elä huoli, sama vika :/ Ideoita pursuais joka tuutista, mutta kaikki muu toimi syö aikaa bloggaamiselta.Hermoja säästäviä työmetodeja -oi jaatko tämän tiedon? xDD

  ReplyDelete
 2. Mun ongelma on sellainen, että mun vanhaan, vähämuistiseen koneeseen ei mahdu enää yhtään uutta kuvaa. Mun vanhassa läppärissä on myös antiikinaikaset usb-portit enkä pysty imuttamaan kuvia ulkoselle kovalevylle, koska ulkosen kovalevyn usb on liian nykyaikainen ja nopea mun paralle powerbookille. mietin just, että jaksaisko raahata työläppärin kotiin ja imuttaa sinne kuvat......... postaisin mm. mun vedinvaihto-projektista ja muista viikonlopun jutuista :)

  ReplyDelete
 3. Pia, jännä juttu miten velvollisuudet tunkee aina kaiken muun edelle, pöh.. Hermoja säästävät työmetodit on vielä keksimättä, unfortunately x) Vaikka kyllä se rento asenne ja valmistautuminen siihen, että nyt tulee pitkä päivä, auttaa! Mua ainakin ahdistaa eniten suunnitelman muutokset, jos vaikka oli miettinyt menevänsä urheilemaan töiden jälkeen eikä pääsekään sinne duunimäärän takia.

  Chatrin, o-ou.. Mullakin on kovo kokoajan tiukilla, musaa en oo säilyttänyt itse koneella ollenkaan, kun ei sillä olis mitään toivoa mahtua :P Pitäis hankkia myös kolmas ulkonen kovo, että kuvat on sadassa eri paikassa tallessa. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Oiskohan noihin usb-ongelmiin olemassa jotain välikappaleita, jotka auttais?

  W, hihi ;)

  ReplyDelete