2011/02/13

Just an ordinary weekend

13 comments:

 1. Onpa ihana kuva tuo jääpuikkokuva:) Tänään on kyllä aurinko hellitellyt koko rahalla! Ja vaikka onkin pakkasta niin aurinko lämmittää silti, ihanaa!

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia! i-h-a-n-i-a! lisäksi, toi muumimuki on mitä mainioin, mullakin on tommoinen, toi haisuli saa minut aina hyvälle mielelle ja siitä jos mistä kelpaa juoda kaakaota.

  ReplyDelete
 3. sorsia?? Mie oon luullu että ne häippäsee etelään talveks, ja heti pitiki kaivella wikipediaa :D Eivät kuulemma välttämättä lähe, jos on sula vesipaikka. Näyttää aika pirun kylmälle :D

  Mutta tosi ihania kuvia<3 Ruukaatko teettää paperiversioita? :D

  ReplyDelete
 4. Ihana, sullakin on Vaio! \o/ Ja Heroes friggin' rules!

  ReplyDelete
 5. Upeita kuvia! Tahtoisin ihkaomat huopikkaat, mutta rahan lisäksi kiven alla taitaa olla ostopaikat. Pitää tyytyä sovittelemaan salaa kämppiksen huopikkaita.

  ReplyDelete
 6. vitsi miten ihania kuvia taas kerran :) ja voi apua noita sorsa parkoja :o

  ReplyDelete
 7. Odottelen kaiken kattavaa ylistyspostausta Heroesista ;O)

  ReplyDelete
 8. Mä himoitsen noita huopikkaita!!

  ReplyDelete
 9. aini, melkoset puikot oli kyllä ;) Harmi vaan, että ne ei oo talolle hyväksi, kun kielivät tietty siitä että jostain pääsee lämpöä läpi.. Toi aurinko kyllä lämmittää käsittämättömän paljon jo nyt!

  stu-, ihana sie, kiitos ^___^ Toi on kyllä ehkä munkin lemppari kaikista niistä joulumuumeista, mitä mulla on :)

  Pia, kovasti sorsat pysyttelivät yhdessä rykelmässä lämmittelemässä :D Ja kiitos! Eipä noita paperiversioita tuu valitettavasti teetettyä, joskus harvoin sitten ihan vaan laserilla tulostelen seinälle/kortteihin/muuhun käyttöön.

  W, Vaio on pop! Ja Heroes kans!

  Sofia, kiits! Taitavat tosiaan ainakin tämän talven osalta olla aika kiven alla noi huopikkaat, ei Lahtiset yksinkertasesti kerkee niitä tehdä.. Mut ehkä ens talvena? :)

  jenkku, kiitos ^__^

  Mikaela, hahaa, se tulee sitten viimeistään, kun saan nelosen katsottua :) Vielä kolmonen on kesken, kun joku on varastanut aikaani.

  Dorit, ne on kyllä aikas ihanat!

  ReplyDelete
 10. Rav, kiits! ^__^ Sinänsä ootte kaikki hassuja, musta nää on jotain maailman tylsimpiä kuvia :D Paitsi kaakaokuva, koska kaakao on ihanaa<3

  ReplyDelete
 11. Chatrin, ihan jees, kerrankin ei juuri mitään ajoitettua ohjelmaa! :)

  ReplyDelete