2011/02/05

Other Things


Tehtyjä huomioita menneeltä viikolta:

* Maanpäällisestä helvetistä eli Ikeasta lauantai-iltapäivänä voi selvitä yllättävän vähällä määrällä hermojen kiristystä ja likviditeettiä. Joskus näinkin, hyvässä seurassa on helppo kestää mitä vain.

* Myös nielunäytteen otosta näemmä voi selvitä vain muutamalla kyyneleellä, mikä on oikeasti suuri ihme. Kiitos Hannelelle vinkistä! Aan sanominen helpotti toimenpidettä hiukan, vaikka hoitaja joutuikin silti nelisen kertaa sohimaan ennen kuin sai tarpeeksi hyvän näytteen oksennusrefleksini keskeltä. Ja arvatkaa, näkyikö näytteessä mitään epäilyttävää? Eipä tietenkään.

* Kaksi runebergintorttua (tai siis fredrikaa, kuten Ekbergillä niitä karvasmantelilla kostutettuja versioita kutsutaan) viikossa on ihan liian vähän.

* Jos yhtenä viikonloppuna erehtyy pitkästä aikaa syömään suklaata ja/tai sipsejä, jää putki luvattoman helposti päälle. Miksi vieroittautuminen on niin vaikeaa? Syytän ainakin harmaata säätä ja jatkuvaa väsymystä.

* Sitä nauraa itselleen, kun katsoo Inceptionin toisen kerran elämässään, ja tajuaa ettei ymmärtänyt ensimmäisellä leffateatterikerralla ihan yksinkertaisia asioita. Elokuvan loppu sen sijaan hämää edelleen.

* Some songs never die.

Mukavaa viikonloppua :)

10 comments:

 1. Mä en ole syönyt vielä yhtään Runebergintorttuja mutta ostin tänänä ainekset ja leivon huomenna. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ainakin tässä tapauksessa.

  Mä ostin miehelleni Inceptionin joululahjaksi, osittain myös siitä syystä, että itsekin haluan nähdä sen. Vieläkään sitä ei ole tullut katsottua, sillä blueray-soittimemme päätti haluta huoltoon ja kestikin tovin, että saimme sen takaisin. Jospa ensi viikolla pääsisi viimein Inceptionin pariin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Minunkin pitäisi katsoa Inception toistamiseen, kun ekalla kerralla istuin niin hyvännäköisen jätkän vieressä, etten pystynyt keskittymään leffaan.

  ReplyDelete
 3. Voi ei, menikös se runebergin päivä jo ohi! Harmin paikka, oon viimeiset pari vuotta aina leiponut omia runebergeja päivän kunniaksi.

  Inception oli tosi hyvä - tekisi mieli itsekin katsoa se uudestaan kun tuntuu että siitä nopetempoisuudesta johtuen missasi paljon pikkujuttuja.

  ReplyDelete
 4. Moi, mä olen Dorit ja mulon putki päällä. Juoksin Siwasta hakee pari torttua lisää, enkä tiedä miten saan tän himon loppumaan..

  Heh.

  Meidän Milo diggaa myös Hemulilusikasta. Eeli haluu mörkööööön!!!

  Oli kiva nähdä ke, pus!

  ReplyDelete
 5. Herkkuputket on paha saada katki. Itse korvasin herkkuputken fetalla, mutta sekään ei nyt mikään ideaaliratkaisu ole...jos seuraavaks yrittäis vaikka kaurapuuro övereitä... :P

  ReplyDelete
 6. Ole hyvä vain:) Runeberg-addiktioon ei taida löytyä ratkaisua kyllä sitten mistään. (Itse tehdyt versiot ovat muuten myös erinomaisia, vaikkei niistä samanlaisia tönkköjä kekoja tulekaan. Kannnattaa kokeilla!)
  /Hannele

  ReplyDelete
 7. Fredrikatortut ovat käsittämättömän hyviä~ terv. "Syönyt ennen h-hetkeä jo kolme".
  Ihanaa viikonloppua myös sinne~

  Eikä Bohemian Rhapsody todella kuole koskaan. Jotkut biisit osaa ulkoa unissaankin.

  ReplyDelete
 8. Little M, ja parastahan itse tehdessä on, että torttuja voi leipoa ihan koska vaan, vaikka keskellä kesää ;) Inception on kyllä vangitseva, toivottavasti saat katseltua sen pian!

  Helena, hihihi, ihanaa :D

  suklaasydän, eilen oli se virallinen päivä, mutta väliäkös hällä. Voihan torttuja leipoa jälkeenpäinkin :) Ekalla kerralla leffoissa menee kyllä energiat aikalailla henkilöiden ja tapahtumien seuraamiseen, ja samalla sekä detaljit että kokonaisuus saattaa jäädä hahmottumatta.

  Dorit, hehe, se putki on vaarallinen.. Mulla ois vielä muutama Dumle jäljellä, sen jälkeen tulee stoppi. Ainakin ens viikonloppuun asti. Oli kyllä kiva nähdä, sinä kaunis!

  W, se on uskomatonta, miten niitä ei tosiaan saa katkastua millään!! Ja sitten kun oot ollut nätisti monta viikkoa herkuttomalla linjalla, ja repsahdat KERRAN, on helvetti taas irti..

  Hannele, ensi vuonna taidankin sitten tehdä itse! Saapahan lisätä vielä enemmän karvasmantelia :P

  cinefiliaa, on ne kyllä nannaa :P Mun unelma olisi vetää Bohemian Rhapsody täydellisesti jonkun kanssa duettona karaokessa, mutta vielä tätä ihmettä ei oo tapahtunut :D

  ReplyDelete
 9. Mä olen välttänyt tortut kokonaan, onneksi en pidä niistä! Inception katsottiin täälläkin uudestaan, olen vieläkin vähän hämääntynyt parista jutusta mutta hitto se oli hyvä ;O)

  ReplyDelete
 10. Mikaela, ois kätevää, jos ei ikinä tykkäis mistään epäterveellisistä herkuista..

  ReplyDelete