2011/09/22

2011 / Syyskuu

 
Tom Felton
Happy Birthday, Tom!! Thomas Andrew Felton on tänään 24-vuotias. Vaikka hänet tunnetaankin pääasiassa Harry Potter -saagan Draco Malfoyna, ei ilkeämielinen blondi suinkaan ole herran ensimmäinen elokuvarooli, vaan hän on näytellyt 8-vuotiaasta asti. Tummien pörröpäiden säännöstä poiketen tyyppi vetoaa minuun jollain jännällä tavalla. Toivoa vain sopii, ettei hän jää pahisroolien vangiksi, vaan saa tehdä monipuolisia rooleja tulevaisuudessa. Toisaalta, jos näytteleminen alkaa maistua puulta, on aina olemassa musiikki - kalastamista ja jalkapalloa harrastava Tomppa on nimittäin myös lahjakas muusikko. Hän on julkaissut tusinan verran omia biisejä ja pyörittää Six String Productions-nimistä indie-levy-yhtiötä yhdessä parin ystävänsä kanssa. Not bad!

 Pictures from all around the Internet.

7 comments:

 1. Siistiä, monilahjakas ja yritteliäs kaveri. :)

  ReplyDelete
 2. Mä oon aina vihannut Dracoa, eikä Tomin rooli Apinoiden Planeetan Synnyssäkään kyllä herättänyt hirveen hyviä fiiliksiä. Mutta kyllähän tuo hyvännäköinen mies on näin hieman vanhempana. Toivottavasti ei tosiaan jää tollaisten asshole-roolien vangiksi, olisi nimittäin kyllä kiva nähdä herra jossain vähemmän ärsytystä aiheuttavassa roolissa :D

  ReplyDelete
 3. Herramunjee, kun näin ton tokan kuvan niin sydän jätti kyllä muutaman lyönnin välistä..
  Komia poika!

  ReplyDelete
 4. tiinanen, kyl! :)

  Jenni, Apes-Tom oli kyllä harvinaisen ilkeä, mutta tyyppihan tweettasikin ensi-illan kynnyksellä että please don't hate me after watching the movie.. ;) Draco on kyllä mun lemppareita ollut aina.

  Noora, NO ÄLÄ!!

  Reiska, slurps.

  ReplyDelete
 5. Vähän off-topic mutta valitsinpa ainakin hyvän postauksen kommentoida ;O) Ihmettelin vähän että kuka June on käynyt kommentoimassa, mutta sä ootkin vaihtanut nimeä viikon aikana ;OP

  ReplyDelete
 6. Ursula, sori, mä unohdin puoliin kommenteista ilmoittaa että niin, Bubble tässä.. ;) Erinäisistä syistä nimi vaihtui juu.

  ReplyDelete