2011/09/16

Viikonlopun tärpit

Tänä viikonloppuna taas sattuu ja tapahtuu.


Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalit alkoivat eilen ja jatkuvat vielä koko ensi viikon ajan. Omaan ohjelmistooni kuuluu takapihafestarit Islannissa, reilien hinkkausta hyytävässä Siperiassa, tragikomiikkaa ja teini-iän angstia Walesissa sekä 1970-luvun luokkayhteiskunnan ongelmia Skotlannissa. Paljon jää silti näkemättä.

Sarjakuvafestarit valtaavat Lasipalatsinaukion. Pienlehtitaivaassa on kaikenlaista pientä kivaa ostettavaa, suosittelen tsekkaamaan ainakin parin vihreä-/turkoosihiuksisen tytön pöydän!

Open House Helsinki -kierroksilla pääsee jälleen tutustumaan sellaisiin rakennuksiin ja tiloihin, joihin ei muuten olisi pääsyä. Itse himoitsen Musiikkitalo-kierrosta - pääsali tuli tsekattua jo maanantaina Apocalyptican keikalla (josta lisää kunhan ennätän), mutta taustatilatkin olisi kiva nähdä.

Habitare jatkuu myös vielä viikonlopun yli. Väentungosta pelkäämättömille, sisustamista rakastaville!

Lookin' good, Finland! eli muotia, taidetta ja muuta mukavaa Suvilahdessa.

♦ Lisäksi aina voi listata perinteiset leffat, keikat, ystävien kanssa hengailut, maukkaat ruokapaikat ja kenties mökin talviteloille laittamisen.


...Vai aiotko sinä tehdä jotain ihan muuta? :)


There's lots happening in Helsinki this weekend - indie movies, comics, architecture and interior design. Phew!

5 comments:

 1. Käy katsomassa The Skin I Live In asap. On yksi tämän vuoden leffoista.

  ReplyDelete
 2. Voi kun missaan elokuvafestarit, kuulostaa nimittäin hyvältä!

  ReplyDelete
 3. T, käyn heti kun pystyn :)

  J, siellä on kyllä vaikka mitä! <3

  ReplyDelete
 4. Skedeleffa Siperiassa kuulostaa aika hyvältä.
  En ole käynyt ikinä R&A -näytöksissä. Ovatko ne usein niin täynnä, että liput pitää varata ennalta? Vai voiko vain mennä ihan randomilla paikan päälle, jos löytää jonkun kiinnostavan leffan?

  ReplyDelete
 5. hmmm, tai snoukkaleffa itseasiassa ;) Backyard oli puoliksi tyhjillään, mutta hehkutetuimmat elokuvat myyvät loppuun heti, kun liput tulevat myyntiin. Nettivarauksesta näkee hyvin, onko paikkoja vielä jäljellä! Pelkästään paikan päälle meneminen voi olla riski.

  ReplyDelete