2011/09/23

The New Tigers - Velvet Jam

Blogissa riehuu syyspuhuri ja uudet tuulet.

Ensinnäkin, kaikkien hämäämiseksi nick vaihtui Bubblesta Juneen. Se on lähempänä oikeaa nimeäni, vaikka täysin en pseudonyymistä osaakaan vielä luopua. Toki vaihdos pukkaa helposti pientä identiteettikriisiä, mutta loppujen lopuksi kaikki ovat vain tottumiskysymyksiä - pitkään on tämäkin asia ollut puntarissa. Lopullisena niittinä päätökseen oli Levy Päivässä –blogi, jonka kirjoittajakaartin J-alkuisten nimien riviä en halunnut rikkoa. ;) Minut löytää siis sieltä avaamasta levyhyllyni helmiä aina näin perjantaisin!

Olen pitänyt myös Lilyssä palstaa kesästä asti. Se toimii jonkinlaisena Facebookin ja tämän blogin välimuotona – paikkana, jonne voin huoletta spämmätä jokaisen mieleen tulevan videon ahdistelematta naamisystäviäni liiaksi. Nimi on Fiction Is My Thing, tervetuloa. :) Myös kolmas blogiproggis aka voimien yhdistäminen on työn alla, mutta vielä sen verran vaiheessa, että palataan siihen tuonnempana. Toivottavasti saamme sen kuitenkin pystyyn pian.

Twilight cola. kokee myös julkisivuremonttia tässä jossain vaiheessa – jos siis huomaat, että blogi on suljettu, se on vain väliaikaista ja johtuu layoutin rukkaamisesta. Kaipaan kipeästi uutta banneria! Ja teen moiset ulkonäkömuutokset aina mieluiten suljetuin ovin.

*

Ja sitten viikonlopun soundtrackia kehiin – turkulaista surinapoppia The New Tigersin muodossa. Keskiviikkona ilmestynyt debyyttilevy kuulostaa juuri niin antoisalta kuin odotinkin, kuin Sonic Youthilta mutta unisemmalta ja makeammalta, päärynälimonadiin upotetulta. Melodisilta raidoilta löytyy tunnelmaa kaikenlaisissa muodoissa, väreissä ja mauissa. Yksi syksyn parhaista yllättäjistä! Tiikereiden lisäksi livenä tänään unelmaista Reginaa levynjulkaisukeikan tiimoilta. Hyvä perjantai univeloista huolimatta. :)
Twilight cola. is going under some reconstruction. Firstly, I changed my nick from Bubble to June. The thought has grown in my mind for a while now (June is a bit closer to my real name & a used nickname anyway), but the blog Levy Päivässä was the final straw – I’ll be writing there with four other members (whose names also start with a J, haha) about great albums that have affected us, once a week. Only in Finnish, sorry! I’ve also kept a small column-like blog at Lily since last summer. Fiction Is My Thing is like a collision between Facebook and this blog, meaning that I can spam all kinds of videos there without harassing my FB friends too much. It’s only in Finnish too, but you can always enjoy the music. :)

Also there’s another blog collaboration going on under the covers, but I’ll let you know more about it when it’s ready. Hopefully soon. And if twilight cola. is one day closed down, don’t worry, it’s only temporary! I just like to remake my layout behind closed doors. And right now I definitely feel like I could use a new banner and stuff.

*

And then to this weekend’s soundtrack. The New Tigers come from Turku, Finland, and with their fuzzy guitars they sound somewhat like Sonic Youth, only sweeter. Their debut album came out this week and dare I say it’s one of the best ones to get released this fall! Besides the Tigers, today’s section of live music also includes the ever-so-lovely Regina. Not a bad Friday, not at all. :)

2 comments:

  1. Oi kun sulla on monta rautaa tulessa! Levy Päivässä-blogi vaikuttaa kiinnostavalta, tykkään siitä että siellä ei keskitytä pelkästään uusiin levyihin vaan vanhempiinkin.
    ps. Reginan uusi on aivan ihana, mutta oon niin melankoliaan taipuvainen että en tiedä uskallanko juuri kuunnella niin ihanan haikeaa musiikkia syksyllä...on vaikeeta (tämän seikan vuoksi monet hyvät artistit/biisit ovat kiellettyjen listallani)...

    ReplyDelete
  2. Riehu, jep! Kun uudistusta kaipaa, niin sitä pitää ilmeisesti hakea sitten monesta paikasta x) Toivottavasti LP'stä löytyy sitten sunkin suosikkilevyjä :) Vanhojakin on ehdottomasti luvassa!

    Suosittelen kyllä Reginaa, se on loppujen lopuksi myös pehmeän iloinen levy. Mutta toi on totta, jotkut biisit on vaan pakko kieltää itseltää joskus..

    ReplyDelete