2011/09/09

Regina - Unessa

Mikä voisi olla parempaa, kuin ulkona riehuva syysmyrsky ja soitin pyörittämässä Lepään aalloilla -nimistä kappaletta Reginan tuoreelta albumilta? Ei ehkä mikään (paitsi se, että olisi jossain välissä ehtinyt nukkuakin). Haluan fiilistellä Iisaa ja Mikkoja lisää myöhemmin, mutta unipoppi kyllä vangitsee sen verran tiukasti pilvilinnoihinsa, että sen sopukoissa on syytä viettää päivä jos toinenkin. Vilttiin kääriytyminen ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä.

Tänään on myös Tavastian uuden PopLife-klubin avajaiset - tämän tytön tanssintäyteinen viikonloppu alkaa siis varsin mallikkaasti. Ehkä nähdään siellä!

Sitä ennen: unelmantäytteistä viikonloppua kaikille.
When there's a storm outside, the best thing to do is to crawl up inside a huge blanket and listen to Regina's new album, let the dreampop take your thoughts away. A weekend full of dancing, both in a club and actually practicing, is ahead. But there's always time for dreaming. Have a dreamy weekend y'all!

3 comments:

 1. levy on aivan uskomattoman ihana. niin syksyinen fiilis mut sitten tulee myös kesäolo. aah 8)

  ReplyDelete
 2. Pitäisköhän munkin kuunnella koko levy - tykkäsin kahdesta ekasta sinkkubiisistä, kolmannesta en niinkään (ainakaan nyt alkuun). Mulla ei tällä hetkellä olekaan mitään levyä, mistä intoilisin ihan hulluna. Mut intoilen sitten yksittäisistä biiseistä sitäkin enemmän. :)

  ReplyDelete
 3. Anonyymi, juurikin näin! Oikeastaan tulee sellainen kesän haikeus, joka ei vielä ole niin synkkä kuin pidemmälle hiipinyt syksy.

  T, anna sille ainakin mahdollisuus ;) Levy on kokonaisuus, joten ehkä sieltä iskee muutama muukin biisi. Vaikka musta se kolmas sinkku oli justiin paras niistä kolmesta.

  ReplyDelete