2011/09/12

Falling rain

Huh haipakkaa. Kalenteri on niin täynnä kuin vaan olla voi, kiitos lähestyvien tanssikisojen, lukuisten popkulttuuristen tapahtumien ja kauempaakin vierailulle tulevien ystävien. En suinkaan valita, mutta älkää ottako nokkiinne jos blogien kommentointi on hieman vähäistä :) Busy bee.


Aikomukseni oli julkaista syksyn soittolista vasta myöhemmin, yhdessä osassa. Loppujen lopuksi lista paisui taas turhan pitkäksi, joten päätin jakaa sen kahtia ja palata viimevuotiseen tapaan synkempiin tunnelmiin vasta silloin, kun suurin osa lehdistä on jo tippunut puista. Nimittäin harmaasta säästä huolimatta aurinko lämmittää vielä.


Myös ne viime syksyn listat ovat edelleen ajankohtaisia: light & dark. Mukavaa viikkoa!


I've been a bit busy and still am going to be for a couple of weeks. Dance competition is coming nearer, there are lots of different popculture events to attend and friends to meet. So commenting on your blogs is on a small hiatus, sorry! I'll get back to them asap.

I was supposed to publish an autumn playlist later and in one piece, but it got so long I decided to cut it in half, just like last year. Darker moments are upcoming later - the sun still warms a little so let's enjoy it with a slightly lighter playlist. Last year's lists follow the same pattern and they haven't gotten old yet (light & dark). Have a nice week!

Picture weheartit

2 comments:

  1. Kiittää ja pokkaa ;O) Btw, ihan kivan vaikean aiheen länttäsit Movie Mondayhin, aivot lyö tyhjää!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ursula, ole hyvä ;) Ja aiheesta on kiittäminen Lauria - mulla löi kans itellä aivot niin tyhjää, etten kaiken kiireen keskellä millään keksinyt mitään! :D Ja nyt pitäisi sitten keksiä vastaus kyseiseen haasteeseen, apua..

    ReplyDelete