2011/09/02

Ewert and the Two Dragons - Sailor Man

Viime perjantaina Helsingin taiteiden yössä Stupidon valloitti eestiläinen Ewert and the Two Dragons. Ja valloitti muuten paikalla olleiden sydämetkin. Kevyt indiepoppi huumasi pimenevässä illassa, levykaupan ilmastoinnista ei ollut tietoakaan ja poikien hymyt tarttuivat yleisöönkin - tai toisinpäin. Arvannette, mikä levy on soinut viikon sisällä melkoisen tiheästi? Ensimmäinen yksittäinen korvaan tarttunut raita on Sailor Man, tämän hetken lemppari. Bändin soinnista ei millään arvaisi, että se on ollut kasassa vasta reilut pari vuotta. Levyjä on ehditty julkaista kaksi.

Ja onhan noita poikia kiva katsellakin, ei siinä mitään ;)

Muita musiikkiuutisia: Björkin tulevan levyn julkaisuajankohta on siirtynyt hiukan eteenpäin, French Filmsiltä ja Ladytronilta on uudet kipaleet ulkona (ihan tosi, voisiko tämä uuden musiikin vuodatus jo pikkuhiljaa rauhoittua, kun edelleenkään vuorokaudessa eivät tunnit riitä kaikelle?) ja popkulttuurin yhdeksän kuuluisinta svetaria on listattu. Ja jos syksyn onnistuneisuutta mitataan tulevien levyjulkaisujen määrässä, päästään todennäköisesti korkeimmalle tasolle kymmeneen vuoteen. Apua.


Last Friday it was "art night" in Helsinki and the city was filled with different performances, exhibitions and other happenings. I went to Stupido record store to see an Estonian band called Ewert and the Two Dragons. The evening was warm (especially inside the shop), people had smiles on their faces and the band's indie pop vibrated straight into everybody's hearts. Loved it! Sailor Man is my current favourite from their second album.

And if you're into sweaters and pop culture, you should probably check out this list ;)

2 comments:

  1. Olipa kivan leppoisa uusi biisilöytö tuo Sailor Man. :) Tällaista hyvän mielen musiikkia. Kiitokset.

    ReplyDelete
  2. fairy tale, ihanaa, jos miellytti! ^__^

    ReplyDelete