2011/09/11

Musical Sunday

Musiikkia sunnuntaihin!

1. Uutta Annekelta. Biisin alku on kuulas ja kaunis, mutta kompin tullessa mukaan meininki muuttuu vähän liian perushutuksi makuuni. Toisaalta, olihan leidin edellinenkin levy aika pop, debyytti taasen suuri rakkaus. Mutta on tuon naisen ääni silti sellainen, että sitä voi kuunnella missä yhteydessä tahansa.

2. Von Hertzen Brothersin uusin video on mökkifiilistelyä parhaimmillaan. Ihan hillitön! Pieni paluu kesään, puusaunaan ja järviuintiin ei tee pahaa kellekään.

3. M. Ward eli She & Himin toinen puolisko keikkailee Tavastialla tänään. Sinne!Some music into the lazy Sunday. Firstly, a new song from Anneke van Giersbergen. A bit too pop for my taste, but the intro is beaufitul and besides, Anneke has a voice you can listen to in any song given. Secondly, Von Hertzen Brothers' new video is a perfect example of a great night at the summer cottage. A brief flashback to the past months. Thirdly, M. Ward (from She & Him) plays his solo work at Tavastia today and I'm going :)

4 comments:

 1. Mun suosikki hra. Wardilta. :) Kohta nähdään!

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä tosta Annekesta kyllä!

  ReplyDelete
 3. Laitoin sinne aikaisempaan merkintääsi niistä mahalääkityksistä. Toivotaan, että neuvoni ovat tarpeettomia! :) Ja jos eivät olisi, niin tsemppiä!

  ReplyDelete
 4. T, toi on ihana :) Niinkuin oli keikkakin! Kannatti valvoa :P

  Reiska, jepp!

  Mahaongelmainen, kiitos!! Käyn neuvosi ajatuksen kanssa läpi heti kun ehdin :)

  ReplyDelete