2011/02/03

Halloumi


Kun lauantaipäivä alkaa juustokakkuaamiaisella ja päättyy viinietikkasipseihin ja Ben&Jerry'sin parhaaseen, supersuklaiseen makuun, ei voi ainakaan ruoan puolesta mennä kovin pahasti pieleen. Etenkään, kun välissä nauttii maukkaasta halloumisalaatista. Vaikka päärynän sijasta viinirypäleet luovat kyllä entistä ihastuttavampia makunautintoja, imho.

* Jääsalaatti, villirucola, kurkku, luomutomaatti, päärynä, cashew-pähkinä, kuullotettu punasipuli, paistettu halloumi, oliiviöljy, mustapippuri.

Tänään sitten vähän eri meininkiä, olen keskittynyt pitkästä aikaa suklaan syöntiin. Niin ja antibioottien...

9 comments:

  1. Kuulostaa loistavalta! Halloumi on mun suurinta herkkua, en varmaan mitenkään vois kyllästyä siihen.

    ReplyDelete
  2. Pitääpä kokeilla tuota salaattia. Ja Ben & Jerry's New York Super Fudge on minunkin herkkuani, mutta ei sitä kovin usein kehtaa syödä. :-)

    ReplyDelete
  3. Oih, halloumisalaatti on myös tällaisen kasvissyöjäkollegan suurta herkkua! Täytyykin laittaa omaani ensi kerralla cashew-pähkinöitä, muuten resepti on aika sama ^_^.

    Mm, Ben & Jerry's Cookie Dough on oma suosikkini mutta New York Super Fudgellekaan en sano ei, hih.

    ReplyDelete
  4. Riehu, niinpä! Jotenkin se on välillä liian suolaista makuuni, mutta paistettuna supernannaa - ehkä osa suolasta häviää siinä prosessissa ;)

    Helena, suosittelen testaamaan :) Mulla B&J-lemppari on ehdottomasti chocolate fudge brownie, se on ällömakeaa mutta ah niin hyvää!

    cinefiliaa, mulla pähkinät on kyllä ihan vakkarikamaa, ilman niitä ei salaattia synny ^__~ Ja suklaa on kaikista jätskeistä paras, etenkin se B&J chocolate fudge brownie, mm-mm.

    ReplyDelete
  5. tervehdys pitkästä aikaa!
    oi nam, viinietikkasipsit ja kyllä salaattikin kuulostaa herkulliselta!

    ReplyDelete
  6. Siis luettelit tässä postauksessa joukon lempiruokiani: juustokakku, halloumisalaatti, herkku jäätelö, suklaa! Mmmmm... Tulipa nälkä.

    ReplyDelete
  7. Sonja, moi! ^___^ Vinegar-sipsit on parhautta, tuolloin syötiin Estrellan versioita jotka ovat kyllä todella laimeita maultaan. Brittiläiset on parhaita :)

    Kata, hihi, pahoittelen nälkää! :D

    ReplyDelete
  8. Ooh! Kuulostaa ihan täydelliseltä. Juustokakkua, halloumia, sipsejä ja jätskiä :P~ Mä kokkasin lauantaina juustokakun, siitä tuli hyvvee.

    ReplyDelete
  9. Chatrin, kyllä toi olikin melkoinen herkuttelupäivä! ^___^

    ReplyDelete