2010/01/02

Baglady

Täydellisyyden kriteerit täyttävä laukku on joka naisen unelma. Sellainen, joka sopii joka tilanteeseen ja joka kestää perintönä seuraaville sukupolville. Omalla kohdallani täydellisyys oli yhtä kuin musta, nahkainen, tarpeeksi iso, tarpeeksi rento, hyvillä sangoilla ja lukuisilla sisätaskuilla varustettu yksilö. Ajatukseni sekä käsi- että olkahihnasta kariutui omaan mahdottomuuteensa kauppojen valikoimien ollessa rajana, mutta muuten kriteerit täyttyivät melkoisen mainiosti. 


 
Valmistujais- ja joululahjana toimiva laukku käytiin itse aatonaattona valitsemassa. Hikoillen liikkeen kassiröykkiöiden välissä, suojassa ulkona vallinneelta jättimäisten lumihiutaleiden täyttämältä säätilalta. Lopputulos ei ole erikoinen, mutta tarpeeksi persoonallinen ja ajaton samaan aikaan. Sangat ovat leveät (eivät missään nimessä saaneet olla pyöreät halkaisijaltaan), muoto säkkimäinen itselleni liian skarpin suorakaiteen sijaan ja sisään mahtuu koko elämä. Nahka on paksua ja kestävän oloista, vuori kauniin petrolinsinisen sävyinen ja taskuja löytyy joka lähtöön. Vielä kun muistaa käyttää nahalle tarkoitettua suoja-ainetta säännöllisesti, ei mitään estettä elinikäiselle suhteelle laukun kanssa ole. Me like!

 

 Laukku Maani by Adax
Hiukset suoristettu kriisin keskellä
Kuvat epätoivoisia yrityksiä saada laukun koko hahmottumaan

11 comments:

 1. Hahmottui ihan kivasti, että mainion muotoinen laukku sulla! Tykkäilen kovin. :) Ja hei, petrolin sininen vuori?! Mitä muuta edes tarvitaan?

  ReplyDelete
 2. Maani on niin kiva! Halvempi kuin itse perus-Adax ja jotenkin nuorekkaampikin. Haaveilin tuossa vähän aikaa sitten Maanin lompakosta, mutta päädyin kustannussyistä Mangon pussiin :)

  ReplyDelete
 3. Joa, hyvä että hahmottui ;) Yhdessä laukussa mitä harkitsin, oli pinkki vuori, ja se ois kyllä ollut vielä ihanampi :D

  ravenwaves, joo ^___^

  W, totta! Itse törmäsin Maaniin vasta nyt, mutta yleiskatsauksen perusteella on tosiaan kyllä kivempi kuin perus-Adax :)

  ReplyDelete
 4. Hieno laukku! :) Sullahan on nykyään lähes vaaleammat hiukset kuin mulla!! Jännää! ;)

  ReplyDelete
 5. L, hihhih, joo! En varsinaisesti näitä ajatellut enää vaalentaa, mutta sävyä haluaisin muuttaa kylmempään suuntaan :)

  ReplyDelete
 6. Willow, haha, kiitos :D Vakiopose..

  ReplyDelete
 7. Miten saat tohon sivupalkin ja tekstikentän väliin tollasen tyhjän tilan, siis että sieltä ns. näkyy tota taustaa?

  ReplyDelete
 8. Vau, ihan mieletön laukku! Tosi upea, onnittelut! ^^ Mäkin muuten suoristelin tässä vaihteeks hiuksia - jännä kun ensin suoristin niitä vuoden, sitten pidin about vuoden aina kiharana ja nyt innostuin taas suoremmasta ;P Alkaakohan taas uusi suoruusvuosi...

  ReplyDelete
 9. Anonyymi, se pitää muokata sivun html-koodista. En oo mikään html-asiantuntija, mutta sen verran oon saanut itseopiskeltua että oon saanut ton tehtyä :) Nakkaa vaikka maililla jos kaipaat ohjeita!

  Maria, kiitos ^___^ Mullakin oli joskus suoristuskausi, sitten lopetin sen ja hiukset tulivat parempaan kuntoon, vaikka toki aina kuumuussuojaa käytän alla.. Nyt on mennyt hermo tähän pehkoon niin on pitänyt suoristella jälleen :P Mut se on kätevää kun voi vaihdella!

  ReplyDelete