2010/01/24

Pinkish


Perjantain päivän asu työpaikalla kuvattuna (vaikka surkea valaistushan sielläkin oli). Totesin, että jos ainaisessa mustassa ja harmaassa kulkeminen ei piristä, niin vetäistään sitten ylle jotain räikeää! Olen jo pitkään ollut hankkimassa pinkkejä farkkuja, mutta jostain syystä sivuuttanut ne silti useasti. Sopivat yksilöt löytyivät sitten alennusmyynnistä, ja nehän ovat toki legginsit eivätkä varsinaiset farkut (joita en oikein osaa enää käyttää). Miten ihmeessä olen tullutkaan toimeen ilman pinkkejä pöksyjä!

legginsit es:ti:ci:, neule Zara, toppi Gina Tricot, maiharit Molt's, takki Kanabeach, koru Antti Asplund.

Niin, ja kuvat on sitten otettu työajan jälkeen ;)


p.s. Blogger kettuilee taas. Onko vika vain minulla vai häh? Erittäin suurena ladatut kuvat jumahtavat oikeaan laitaan kiinni, vaikka viime viikolla toimivat ihan hyvin, ja kaikki kuvat olen muokannut saman kokoisiksi. Argh. Luulin että vika on koodissa, mutta ilmeisesti ohjelma ei nyt vaan ole yhteistyökykyinen... Vinkkejä otetaan vastaan. Siihen asti mennään näillä semisuurilla kuvatuksilla.

7 comments:

 1. Viimeisessä kuvassa on just passeli perjantai-illan "jee viikonloppu!" poseeraus! :) Mä oon ettiny vadelmanpunaisia farkkuja (ei pinkkejä eikä ihan kirkkaanpunaisiakaan) jo vaikka kuinka kauan, mutta eteen ei ole sopivia vielä tullut. Pitää vaan jatkaa etsintöjä..

  ReplyDelete
 2. Onko nuo farkkuleggarit vai kankaiset? Parin vkon päästä Ouluun, niin vois vaikka Stokkalla pyörähtää, koska one way on kiva ;) Vaikka oikeesti pitäs shoppailla vaan ikeassa ja tornion rajalla-kauppakeskuksessa.

  ReplyDelete
 3. Ihanat pöksyt :) Niin sun näköiset :)

  ReplyDelete
 4. Vinkkejä ei ole mutta ongelmia bloggerin puolella täälläkin! Se ei tosin taida sinällään olla uutinen :)

  Ihana pinkki piristysruiske, ei noissa väreissä vaan voi näyttää myrtsiä naamaa :D piristysruiskeita vastaanotettaisiin täälläkin... Onneksi on blogiristeily, eiköhän sekin semmoisena toimi! iik :)

  ReplyDelete
 5. Ihanat pökät! :) Kummasti se tuo pinkki piristää! Viime päivinä on pinkkiä puhetta ollut vähän joka toisessa blogissa...

  ReplyDelete
 6. Joa, haha :D Vadelmanpunaiset olis kyllä pop! Toivottavasti tulevat vastaan. Kaupassa tai kirpparilla, ei jonkun toisen jalassa..

  norppa, kankaiset ovat eli aika ohuet, mutta ommeltu farkkujen muotoon (on takataskut). Pidän alla villalegginsejä :)

  norsis, hihi, kiitos :)

  Willow :D <3

  sarakissa, ei tosiaan ole uutinen ;) Mutta eiköhän värien ohella se risteily tosiaan piristä! Unohtuu ärsyttävä Bloggerikin hetkeksi :D

  Paivi, kiits! Multa on tainnut mennä muiden pinkkeilyt ohi, mutta huomaan, että nää pöksyt ovat kyllä jumahtaneet päälleni aika huolella ;)

  ReplyDelete