2010/01/28

Manboy @ NRJ

Tämänpäiväinen järjetön lumituisku kera pakkasen ja Tiketin idioottimainen toiminta, joka johti Editorsin lippujen missaamiseen, eivät tunnu juuri missään. (Nimenomaan juuri missään, pakko sanoa että Editors-jupakka *piip*ttaa aika huolella - miten voi tapahtuma olla loppuunvarattu jo ennen yhdeksää, jolloin lipunmyynnin piti vasta alkaa...??!) Syy hilpeydelle on paitsi toki tuleva viikonloppu, myös eilinen iltama. Olimme Ravenwavesin kanssa rentoutumassa NRJ'n Illan Livessä. Tapahtumassa soittaa aina joku kotimainen artisi ja se järjestetään joka kuukauden viimeinen keskiviikko, ensi kuussa luvassa Giant Leap. Paikan päälle pääsevät onnettaren lempilapset: sisäänpääsylippuja arvotaan kourallinen NRJ'n nettisivuilla. Keikka tulee tietysti suorana radiotaajuudelta, mutta mikäänhän ei voita aitoa livekokemusta! Eilen sen kokemuksen järjesti kukas muukaan kuin Manboy.Olen muistini mukaan käynyt radion toimituksessa ala-asteella, mutta paikallisradio on eri asia kuin valtakunnallinen kanava. NRJ'n toimitus tuntui olevan viihtyisä työpaikka ainakin ulkoisen olemuksen perusteella. Keikkapaikkana se oli intiimi, kuitenkin eri tavalla kuin klubit ja pubit, joissa känniläisten taustamöly ja surkea valaistus luovat sen omanlaisensa fiiliksen. Bändikin tuntui viihtyvän - ovathan pojat istuneet studion neljän seinän sisällä purkittamassa uusia biisejä jo monta viikkoa, ja yleisölle soittaminen oli varmasti mukavaa vaihtelua. Seitsemän biisin settilistaan kuului tietenkin ennen joulua julkaistu Nothing Compares 2 U, joka kuultiin livenä ensimmäistä kertaa :) Jiihaa!

Warning: picture spam. Kyllä se Nikon on aika oiva keikkakamera ♥ Vaikka zoomia olisikin tarvittu, olin näet matkassa 35-millisellä jälleen. Koska se on rakkautta. Kuvat ovat isoja, yritän kestää sen tuskan, jonka niiden tämän tekstiosion oikeaan laitaan liimautuminen aiheuttaa... Argh... 

 

 
Prince on pieni mies, mutta nero! 

 

 


Pientä tarjoiluakin oli.
Viimeiset kuvat ovat hieman...levottomia. Kiitos Stellalle näiden kuvauksesta!


Päivän asu: tuunattu paita/Manboy, trikoomekko/Panik, neuletakki/Zara, legginsit/GT

Haha, nuo NRJ'n livethän kuvataan myös netti-tv'seen. Ainakaan vielä ei eilistä keikkaa ole saitilla nähtävissä, ja ehkä hyvä niin - jostain kumman syystä kuvaaja vahtasi paria eturivin tanssivaa ja laulavaa tyttöä x)

6 comments:

 1. Ei hitto ! Just laitoin Nothing compares 2 u:n soimaan ja klikkasin sen jälkeen tänne blogiis :----D

  ReplyDelete
 2. Kommentoin jo ravenwavesillekin että ihania kuvia, pakko jatkaa samalla linjalla täälläkin! Ja pöh levottomia, ne on juuri parhaita :)

  ReplyDelete
 3. Voi kun sulla on vaalea tukka! Ens viikolla se livenä. Mukavaa risteilyä!

  ReplyDelete
 4. Olen ollut vastaavanlaisella keikalla katsomassa Apulantaa ;O) Säkin voit ruveta ihan rehellisesti käyttämään tagia picspam ;O)

  ReplyDelete
 5. sarakissa, kiitos! Eikä se levottomuus tosiaan mitään haittaa ;)

  Hannie, onhan se :D Nähdään!

  Mikaela, kivaa! ;)

  ReplyDelete