2010/01/04

Brothers

London Undergroundissa törmää kaikenlaisiin mainosjulisteisiin. Eräs elokuva-aiheinen herätti mielenkiintoni kahden lempinäyttelijäni vuoksi - Jake Gyllenhaal ja Natalie Portman samassa filmatisoinnissa, ihanaa! Valitettavasti Suomen ensi-iltaa saamme odottaa vielä muutamia viikkoja. Elokuva (perustuu tanskalaiseen, samannimiseen leffaan) vaikuttaa mielenkiintoiselta, ei kenties hillittömän erikoiselta, mutta varmasti aivan liian todelliselta monellakin tapaa. En malttaisi odottaa! Maaliskuulle muuten näyttää kertyvän yhtä jos toistakin ohjelmaa - on Florence & The Machinen, Kentin ja 30 Seconds To Marsin keikat, sekä Alice In Wonderlandin ja Brothersin ensi-illat. En valita ;)


6 comments:

 1. Maaliskuussa tosiaan tapahtuu :)

  ReplyDelete
 2. Aaah ihanaa, kun Alicen ensi-ilta lähenee <3 Ja ihana toi sun uus yläpalkki! <3

  ReplyDelete
 3. Oijoi, ihana uusi banneri, tykkään :)!

  ReplyDelete
 4. ravenwaves, niin ja kivaa vaan ^___^

  Willow, totta! Iih. Ja kiitos :)

  Salka, kiitos! Sen oli kyllä tarkoitus paljastua vasta huomenna, mutta kun en jaksanut odottaa :D

  ReplyDelete
 5. Juu, olen odottanut tätä leffaa "jo tovin", Suomeen jotkut odotetut leffat tulevat luvattomasti jäljessä, huomasin just että oikeastaan tammi-helmikuussa ei tule juurikaan uutuksia, hmph...

  ReplyDelete
 6. Mikaela, multa on taas mennyt koko leffa ihan ohi ennenku vasta nyt :P Nothing new.. Se on kyllä kumma, että tammi-helmikuussa ei ikinä tapahdu MITÄÄN, ei keikka-, leffa-, musiikki- tai muullakaan rintamalla. Boring!

  ReplyDelete