2010/01/25

Pussi, joka kätkee sisäänsä aarteita


 
Pussukka. Kapistus, jolle ei ole muodostunut mitään erityistä nimeä (kuten monelle muulle elottomalle tavaralle tuppaa tapahtumaan), mutta joka on tuiki tärkeä siitä huolimatta. Sen mukana kulkee pieni maailma, jota ilman päivittäinen elämä olisi asteen verran hankalampaa. Pussukka minulla on ollut käytössäni jo ammoisista ajoista lähtien - sen ulkomuoto vain on vaihdellut. Suurin yksittäinen tyylisuuntaus tässä taitaa olla kotimainen design aka Marimekko. Pehmeä mustapinkki pääkallopussukka on saatu lahjaksi muutama vuosi sitten, mutta se on kovassa käytössä tullut tiensä päähän. Niinpä otin Norsiksen vinkistä vaarin ja suuntasin vilkaisemaan, josko mainitun merkin liikkeessä olisi vielä alennusmyyntien rippeitä jäljellä.Ja olihan siellä, vitosella lähti mukaan ihana en-tiedä-kuosin-nimeä-enkä-löydä-sitä-googlesta-saa-vinkata-pussukka! Miten ihmeessä olen taas kymmenen vuoden tauon jälkeen alkanut lämmetä siniselle, en ymmärrä (turkoosi on toki ollut tykkäilyvärilistalla tässä välissäkin, vaikken osaakaan sitä käyttää). Mutta pussukka sopii lähes täydellisesti kirkkaanpunaisen lompakkoni seuraksi. Hieman se on eri mallinen kuin aiemmat Marimekon pussukkani, mutta kätkee sisuksiinsa lähes saman määrän tavaraa. Mutta mitä pussukka onkaan syönyt?


 
• Kasan huulikiiltoja, -rasvoja ja -punia, joista käytetään säännöllisesti yhtä. Muiden annetaan roikkua mukana silkasta säälistä (ja käytetään kerran vuodessa).
• Hiuspinnejä ja -nipsuja, joiden käyttöaste vaihtelee fiiliksen mukaan.
• Puuterin. Ilman ei tule toimeen.
• Manboy-pinssin.
• Metallirasiat xylitol-purkalle ja erinäisille pillereille, lähinnä ravintolisille ja ibuprofeiinille.
• Ruskean silmänrajauskynän meikin korjailua varten. Pinkin huultenrajauskynän jota ei käytetä ikinä, mutta joka siitä huolimatta on kulunut.
• Kosteuttavia silmätippoja ilmastoidussa huoneessa tietokoneella työtä tekevän ihmispolon punoittaville näkömollukoille.
• Teräksisen USB-tikun, jonka tunnistaa allekirjoittaneen omaisuudeksi Hello Kitty -koristeen ansiosta.


Mitä sinun pussukkasi on syönyt?


(Toivon todella, että kuvat tulevat järkevästi... Itse olen treeneissä ja tämä tulee ajastettuna, joten en ihan heti pääse korjailemaan Bloggerin vinksahduksia.)

6 comments:

 1. Mun on pitänyt tehdä tästä aiheesta postaus jo jonkun aikaa, enkä ole saanut aikaiseksi. Nyt saan. Mullakin on meinaan luottopussukka, joka on syönyt kaikenlaista mielenkiintoista.

  ReplyDelete
 2. Ihan mieletöntä kyllä että pussukan sai vitosella :) Mäkään en muista ton kuosin nimeä, on kyllä tuttu kuosi ja varmasti olen joskus muistanut mutta kun lyö tyhjää niin lyö tyhjää :D

  ReplyDelete
 3. Mun "pussukka" on popsinut lähes samoja juttuja kuin sinunkin. :) Lisäksi pussukkani sisältö muuttuu hieman aina tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Nyt pussukan asemaa ajaa Indiskan musta yksilö hopeisilla reunoilla. :)

  ReplyDelete
 4. Muistaakseni ton kuosin nimi on Pakkanen :) Mulla on tuon Pakkasen lintu heijastimena :) Mutta siis mulla ei oo mitään tommosta pussukkaa. Sekalaiset tavarat kulkee laukun pohjalla irtaimena. Nyt kun alan ajatella, niin tommonenhan ois varsin kätevä :D Olenko jotenkin tyhmä... miksen oo keksiny tätä aiemmin :D

  ReplyDelete
 5. Minulla ei ole kuin huulirasva ja pastillirasia sekä vanupuikkoja. Älyttömän vähän tavaraa sillä ennen pidin kaikenlaista mukana ja huomasin etten kertaakaan päivän aikana ns. korjaa meikkejä joten lopetin raahaamisen ;O) Käsilaukkuni on sitten eri asia, sieltä löytyy vaikka mitä..

  ReplyDelete
 6. Anzi, jee! Pussukat on äärimmäisen kätsyjä :)

  norsis, niinpä! Kiitos kun kerroit asiasta :D

  L, pussukassa tosiaan pitää olla sen verran varaa, että sisältöä voi vähän vaihdella tarpeen mukaan :) Jos on pitkä päivä ja iltamenoa, täytyy ottaa muutama muu meikkituote vielä matkaan.

  maajo, oi se heijastin on ihana! Taisinkin etsiä googlesta jotain tyyliin 'pakkasmarja', muttei löytynyt, eikä Marimekon sivuillakaan ollut mitään. Taitaa olla poistuva kuosi. Suosittelen kyllä pussukan hankkimista! ;)

  Mikaela, mä taidan kyllä yleensä löytää käyttöä noille kaikille. Viimeistään silloin, kun jätän jotain kotiin, tarvin sitä.. Mutta pieni karsiminen ois tietty kätevää sekin :)

  ReplyDelete