2010/01/05

Happy Birthday TC!


Blogini täyttää tänään kokonaisen vuoden! 365 päivää on kulunut siitä, kun ensimmäisen kerran näpyttelin kirjaimia toisensa perään blogosfäärin ihmeteltäväksi. Aiheena oli joululahjaksi saatu kirja, Sofi Oksasen Puhdistus, ja sen jälkeen ollaan tultu pitkä matka. Tosiasiassahan twilight cola. perustettiin jo joulukuun alussa 2008, mutta ulkoasun fiksailu ja muu härdelli veivät aikaa ennen varsinaisen bloggaamisen aloittamista. Nimikin piti olla Protège Moi, ja koska olen idiootti, valitsin jotain aivan muuta. Harmittaa, koska Placebon ranskankielinen versio Protect Me From What I Want -biisistä olisi ollut niin minua, mutta aika turhaa itkeä tässä vaiheessa ;)

Syntymäpäivien kunniaksi paitsi uusi layout, myös kyselytunti! Kysy minulta siis mitä haluat, kuinka paljon haluat, myös kuvatoiveet ja muut ovat sallittuja :) Pidätän itselläni oikeuden olla vastaamatta turhan henkilökohtaisiin, ilkeisiin tai muuten vaan ääliöihin kysymyksiin, mutta luotan teihin ja teidän harkintakykyynne. Kyselytunti jatkuu kunnes toisin ilmoitetaan. Mielikuvitusta kehiin!Nimestä ja täältä napatusta kuvasta huolimatta blogin nimi ei muuten liity millään tapaa vampyyritarinoihin, vaikka niin voisi luulla ;)

16 comments:

 1. Hyvää yksivuotispäivää mussu! <3
  Yritän kovasti miettiä jotain kysymystä tässä koko ajan :D Haa nyt keksin! Jos sua alkaiskin kyllästyttää arkkitehdin hommat, mikä olisi seuraavaksi mieluisin ammatti, jota haluaisit harjoittaa? :D

  ReplyDelete
 2. Mä en juuri tähän hätään keksi mitään erityistä kysyttävää, mutta onnittelen silti 1-vuotiasta blogia! :D

  ReplyDelete
 3. Onko siitä jo vuosi? Mulla on kysymys;O)
  Käsittääkseni valmistuit arkkitehdiksi, mitä teet nyt tällä hetkellä?

  ReplyDelete
 4. Tosi hieno uus leiska!

  Kysymys olisi tällainen: onko jotain asiaa/lajia, jota haluaisit kokeilla/alkaa harrastaa ja miksi juuri sitä?

  ReplyDelete
 5. Ihanaa yksivuotista!
  Meitsillä tulee vuosi kuun lopussa että aika samoissa ajoissa mennään! :D

  ReplyDelete
 6. Onnittelut yksivuotiaalle! :)

  Blogiasi on kiva käydä lueskelemassa, jatka vaan samaan malliin! Mitään kysyttävää en tähän nyt keksi, kysyn myöhemmin jos tulee jotain fiksua mieleen :)

  ReplyDelete
 7. Hieno uusi banneri, tykkään! :) En keksi mitään kysyttävää.. Apuaa. No teepä sellainen "lempiasiat" juttu, jossa kerrot lempileffat, kirjat, ruuat, vaatteet, paikat, tv-ohjelmat, lehdet, kauneustuotteet.. Mitä kaikkea nyt mieleen tuleekaan!

  ReplyDelete
 8. Vuosi jo, hullua :)

  Hmm no kaks kysymystä. Näköjään tossa atm listassa lukee koirakuume, millainen koira? Ja toinen kysymys, mitä arvostat toisessa ihmisessä eniten?

  ReplyDelete
 9. Nimeä musiikkia, jota et voi sietää. Kaikkea artisteista tyylilajeihin.

  Paras/huonoin kokemasi keikka?

  Hienoimpia hetkiä elämässäsi tähän mennessä?

  ReplyDelete
 10. Onnea blogisynttäreistä! Mua kiinnostaisi arkkitehti-opintosi ja siitä millaisia töitä teet/tulet tekemään/haluat tehdä tms. alalla :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos kauniista sanoista ja kivoista kysymyksistä! Palaan niihin piakkoin.

  Joa, iskit nyt kyllä tosi pahan :D Varmasti jotkut kategoriat toteutankin, mutta osa tulee olemaan täysin mahdottomia..

  ReplyDelete
 12. Moi!
  Ja onnea yksivuotiaalle. Syntymäpäivien kunniaksi ajattelin kertoa, että twilight cola on ehdottomasti lempiblogini, ja niiden asioiden pohjalta, mitä olet täällä itsestäsi paljastanut, voinen jopa sanoa että pidän sinusta valtavasti! (tai no ainakin bloggaaja-bubblesta)
  Ehkä haluaisin kysyä myöskin asioita liittyen opintoihisi ja valmistumiseesi, eli tiedätkö että se ala on juuri sinun alasi, ja mitä muita aloja olet harkinnut?
  Olen itse kerrassaan onneton löytämään itselleni tulevaisuuden ammattia, vaikka näin 25-vuotiaana olisi kiva olla jo jonkinlainen järkevä ajatus siitä mitä haluaa työkseen tehdä.
  Eipä muuta, tämä olikin ensimmäinen kommentti ikuna blogimaailmassa!
  Onnea vielä!
  -hedda

  ReplyDelete
 13. Onnee tälleen myöhässä! :D

  Mikä oli vuoden 2009 paras pukeutumiseen liittyvä hankinta? :P Miten koet kehittyneesi bloggaajana (ja suureleisesti IHMISENÄ!) sen myötä, että olet pitänyt Twilight Colaa? :) Tai siis, mitä olet oppinut blogitaipaleesi myötä? :) Tekeekö koskaan mieli lopettaa? Jos saisit juuri nyt rajattomalla budjetilla lähteä ihan mihin vain millaisella poppoolla tahansa, mihin lähtisit?

  Tässä jotakin :)

  ReplyDelete
 14. Mitä kirjoja luit viime vuonna? Ja mitkä jäivät erityisesti mieleen? :)

  Juotko kahvia, miten?

  ReplyDelete
 15. hedda-Anonyymi, kiitos hulluna kauniista sanoista, ihan tässä menee hämilleen ö____Ö

  Maria et oo myöhässä! ;) Kyselytunti on auki vielä ainakin tän viikon, sitten koitan parhaani mukaan vastailla..

  ReplyDelete