2010/01/20

Nail care

Mitä tehdä, kun a) käsirasva on loppu ja sormet huutavat korppuina kosteutusta ja b) sai joululahjapaketin mukana lahjakortin, jolla yhden normaalin tuotteen ostaja saa kaupan päälle 250ml suihkugeelin? No, menee sinne lahjakortin kauppaan hakemaan käsirasvaa! Kyllähän sen nyt jo tyhmempikin tajuaa.Lopputuloksena sen suihkugeelipurnukan (mangoa, mmmm, nyt on muuten vartalonpesuaineita varmaan kahden vuoden tarpeiksi, kiitos joulupukin♥) lisäksi oli tietenkin käsirasva. Ihanaa mantelia! Entinen käsivoide oli vaaleanpunaisessa tuubissa asustelevaa Natusania, ja myös Villagen rasvat on todettu erittäin toimiviksi. Vaihtelu kuitenkin virkistää. En osaa olla kuivilla käsillä hetkeäkään, ja lisäksi hauraat ja lohkeilevat kynteni kaipaavat kosteutta ihan tuhottomasti.Kynsien suojaksi olenkin löytänyt myös lakkauksen uudelleen pienen tauon jälkeen. Tällä kertaa kynsissä oli tummanharmaata - kyllä, se ei ole mustaa. Lakka on merkkiä Lasting Fix ja ostettu Lontoosta Bootsilta. Hintaa en muista mutta lukeutuu halpislakkoihin, toisin sanoen maksimissaan viiden euron hintainen taisi olla. Me luvs! Jälki on pehmeä ja tuo mukavan säväyksen hiiltä ja grafiittia sen ainaisen pikimustan sijaan.

Kosteuttavat voiteet ovat kivoja, etenkin The Body Shopin mielettömän herkullisen tuoksuiset sellaiset, mutta kyllä sitä jo toivoisi että olisi kesä. Hipiä voisi paremmin, silmät sädehtisivät päivettyneen ihon ja pisamien keskeltä ja voisi olla vähän enemmän huoleton. Puuh. Mutta jos nyt vielä muutaman kuukauden jaksaisi! Pakkohan sen kesän on ennenmmin tai myöhemmin tultava ;)


...Ja koska kynsiasioissa liikutaan, pakko linkata mahtavaan Nine Inch Nailsiin, industriaalimätöstä kiinnostuneet, tsekatkaa. Vaikka siis toki siitä voidaan olla montaa mieltä, tarkoitetaanko bändin nimessä nauloja (todnäk) vai kynsiä. Silti.

2 comments:

  1. Uuh, graffittia! <3 Erinomaisen kaunis vaihtoehto :) Harmi että mun harmaa kynsilakka on vähän turhan vaalea mennäkseen ihan graffitista, eikä siksi oikein inspaa atm :P

    ReplyDelete
  2. Maria, hihi ^___^ Kiitos. Mä taas aattelin jossain vaiheessa kokeilla valkosta läpikuultavaa tohon päälle, tai jotain hileitä.. Kun tossa ei valitettavasti oo metallinhohtoa yhtään.

    ReplyDelete