2010/01/08

Manic Street Preachers - This Joke Sport Severed, Patrick Wolf's Love Letter To Richey Remix

Viime toukokuussa julkaistu Manicsien yhdeksäs studioalbumi kantaa nimeä Journal For Plague Lovers. Sen lyriikat on rustannut yksinomaan bändin vuonna 1995 kadonnut kitaristi Richey Edwards. Platan biisejä on myös miksattu ahkeraan eri artistien toimesta, ja britti-ihanuus Patrick Wolf on kantanut oman kortensa kekoon. Remix koko levyn parhaasta kappaleesta toimii, ja kuulostaa paljon miksaajalta itseltään. Surullista kyllä, Richey Edwardsin kohtalosta ei ole takeita, vaikka hänet julistettiinkin kuolleeksi marraskuussa 2008. Kaunis ja jollain tavalla maaninen kappale, rakkauskirje Richeylle, toimikoon soundtrackina Richeyn muistolle. Hän olisi tänä jouluna täyttänyt 42 vuotta.


4 comments:

 1. Tää on vähän off-topic, mutta voin kehua seisoneeni MSP:n laulajan, James Dean Bradfieldin, vieressä baaritiskillä tilaamassa juotavaa. Muuten hienoa, mutta herra yletti minua ehkä olkapäähän, hauska pygmi siis ;O)

  ReplyDelete
 2. Mikaela, haha, hauskaa, ja täysin on-topic :D

  ReplyDelete
 3. Mun pikkusiskoni on aivan mieletön Manics-fani! Hän kertoo aina juttua siitä miten hän sai kerran James Dean Bradfieldilta pusun poskelle keikan jälkeen. :-)

  Itsekin tykkään bändistä, vaikka en sitä niin hirveän hyvin tunnekaan.

  ReplyDelete
 4. Anzi, aww :) Manics on kyllä huippu, vaikka ei mitenkään supererikoista musiikkia, niin aina omanlaistaan.

  ReplyDelete