2011/01/07

David Bowie - Heroes

Tämän viikonlopun soundtrackin valinta oli vaikea. Jotenkin tuntuu, ettei tämän vuoden puolella ole vielä saanut tartuttua kunnolla mihinkään yksittäiseen biisiin kiinni, ja tulevia levyjäkin on hehkutettu jo. Varastoon tallennettuja Glee-jaksoja olen kyllä tuijotellut, mutta Single Ladiesin lisäksi mitään järisyttävän ihmeellistä sieltä ei ole jäänyt aivosolujen sopukoihin. Mutta koska Heroes on saanut minut täysin koukkuun, pääsee sarjassa kuultu, upean David Bowien samanniminen klassikko tämän perjantain levylautaselle.


7 comments:

 1. Olen nähnyt kaksi jaksoa Gleetä. Toisen silloin sun luona ja toisen lentokoneessa joulukuun alussa. Ja se oli juuri tuo Single Ladies -jakso. Hitto, että oli hyvä! Piti vain yrittää hihittää hyvin hiljaa, ettei häiritsisi kanssamatkustajia. :)

  ReplyDelete
 2. Oi että toi Gleen Single Ladies -pätkä olikin hyvä. :D Kiitos kun muistutit!

  David Bowien Heroes on aivan mielettömän upea kappale, aika varmasti yksi iki-suosikeistani. Se huokuu jotenkin ihanasti nostalgiaa, vaikka synnyinkin vasta reippaat parikymmentä vuotta kappaleen julkaisun jälkeen.

  (Olen vilkuillut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta piti kommentoida, ihan Bowien kappaleen takia.)

  ReplyDelete
 3. Minulle on kyllä jäänyt Gleestä mieleen Wqill Schuesterin versio vanhasta Young MC -klassikosta "Bust a Move" sekä Kurtin ja Rachelin versio "Defying Gravity" -biisistä.

  Bowie on aina Bowie, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

  ReplyDelete
 4. Itse olen oikeastaan tajunnut Bowien mahtavuuden ihan vasta lähiaikoina. Nyt ei voikaan muuta sanoa kuin että Bowie ♥

  ReplyDelete
 5. Voi J mä oon kuluttanu viimiset pari päivää ihan vaan Gleen parissa, oon kattonu ne kaikki putkeen :D Hyvä että välillä muistanu nukkua ..
  Arvaa oonko TOTALLY rakastunnu Kurtiin :DD <3

  Bowien oon löytäny vasta viimeaikoina, siihen saattoi vaikuttaa hieman kun kuulin Lambertin laulavan Famea.. Hih.

  Ihana uusi banneri!

  ReplyDelete
 6. David Bowie on ihan mun ikisuosikki. Ei olekaan tullut kyllä aikoihin kuunneltua. Tosi hieno toi sun uusi banneri! Oi vitsi! Niin ja onnea blogisynttäreistä! Mä oon hieman jäljessä näissä postauksissa kun en oo ehtinyt koneelle. :)

  ReplyDelete
 7. Nekku, hihi :) Kurt on kyllä niin loisto tyyppi. Ja koko sarjakin, vaikka välillä se on vähän rasittavakin. Mutta silti niin ihana.

  Emmi, hahahaa, kiitos, sain tosta päivän naurut :D Olin täysin unohtanut ton!!

  Harri, kiva kun kommentoit! :) Bowie on kyllä taidokas musiikintekjä, jotenkin hänen biiseissään on sitä nostalgiaa ja tunnelmaa muutenkin, mutta samalla ne ovat ajattomia..

  Anzi, noi on kyllä hauskoja myös! Mulla ehkä Single Ladiesin lisäksi eniten on mieleen tarttunut Bon Jovi -mash-up sekä Jordin Sparksin No Air.

  Jenni, aina on parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Bowie on nero!

  Riikka, hihihii, mä niin voin kuvitellaki että tykkäät Kurtista :D Mäki voisin kattoa kaikki jaksot putkeen, mut eka pitää saada Heroesit päätökseen, voisin kattoa niitä kans 24/7.. Ja toi on kiva, että biisejä coveroidaan, koska sitä kautta voi aina löytää uutta musiikkia :) Ja kiitos!

  Saija, kiitos! Bowie on huippu, itseäni harmittaa kun en oo nähtä livenä nähnyt (jäi se yksi Provinssikin välistä), mutta toisaalta mies ei oo mun ihan supersuosikkeihin kuuluva. Mutta olishan se silti kiva nähdä :)

  ReplyDelete