2011/01/17

GY!BE

Koko tuleva viikko tulee olemaan hieman hektinen työpäivien jälkeisine iltaohjelmineen, joten luonnollisesti myös blogi saattaa hiljentyä pikkuisen. Toisaalta se ei haittaa, viime vuonna postausten määrä kasvoi yli sadalla sitä edelliseen verrattuna, mikä ilmeisesti tarkoittaa, että minulla ei ole elämää ;) Mutta jos juttua riittää, mikäpä ei estä sitä myös muille tarinoimaan! Päinvastaisessa tilanteessa on kuitenkin turha edes yrittää päivittäisiä postauksia. Itsekriittisenä ihmisenä täytyy vain yrittää hyväksyä faktat.

Tämän illan agendaan kuuluu Kulttuuritalolle kipuaminen, kun tarjolla on kanadalaista post-rockia kulttibändi Godspeed You! Black Emperorin muodossa. Vuoden 2003 jälkeen yhtye on ollut määrittelemättömän pituisella tauolla. Viime vuonna ilmoitetusta comeback-kiertueesta ainoa pohjoismaiden keikka on Suomessa. Saapi nähdä, miten soljuvan äänimaailman kokemiseen sopii parin tunnin seisominen, lipunostopaniikissa kun en tajunnut klikata istumapaikkojen kohtaa.


2 comments:

  1. Kadekadekadekadekadekaaaaadeeeeee!

    ReplyDelete
  2. Oola, raukka! Oli kyllä hieno keikka, vaikka hivenen liian pitkä - oli ite pakko lähteä kahden tunnin jälkeen kun aikainen aamuherätys kolkutteli mielessä..

    ReplyDelete