2011/01/25

Patrick Wolf - The City


Patrick Wolf julkaisi tulevalta levyltään toisen singlen parisen viikkoa sitten. Se on menevä ja kesäinen, mutta ei mielestäni ihan samaa luokkaa kuin ensimmäinen lohkaisu Time of My Life. Tarttuvuudesta biisi saa kyllä täydet pisteet. Samoin tänään julkistettu video miellyttää silmää - pier, huvipuisto, meri ja rannalle raahattu piano ovat takuuvarmoja keinoja kiinnittää allekirjoittaneen huomio. Nam. Video nähtävillä The Guardianin sivuilla.

...Ja kun puhuttiin pianoista ja rannoista, on suomalaisen singer-songwriter Mikko Pohjolan video Se Joka Pelkää myöskin valloittava visuaalisilta puitteiltaan. Kappale itse sen sijaan on jotenkin vähän turhan suomalainen makuuni, kotimaata mitenkään tarkoituksellisesti syrjimättä.


Kuva Twitter

2 comments:

  1. Tykkäsin "Time of my life" biisistä aivan hirmuisesti, mutta tämä toinen on ok-osastoa. Ei huono, mutta ei todellakaan mikään erityisen hyvä. Täytyy toivoa että levyn muut biisit ovat enemmän time of my life -tasoa :)

    ReplyDelete
  2. Reiska, juuri näin. Tää on kyllä kesäbiisi, sellanen missä on rentoa meininkiä ja hymyileviä nassuja. Toivottavasti loppulevy on huippuakin huipumpi! Vaikka mun mielestä Patrickilla on valitettavasti aina ollu sellasia täytebiisejä levyillä.

    ReplyDelete