2011/01/25

The Rise of the Phoenix


Feeniksin ylösnousu aka I'm Still Here tulee olemaan mielenkiintoinen. Casey Affleckin ohjaama dokumentti kertoo Joaquin Phoenixin elämänmuutoksesta näyttelijästä katu-uskottavaksi hiphop-artistiksi. Aikoinaan Phoenix herätti suurta huomiota omituisella käytöksellään David Letterman show'ssa, eikä kukaan tiennyt, ottaako miestä tosissaan vai ei. Oliko Phoenix yksinkertaisesti seonnut? Syksyllä 2010 hän vieraili samassa myöhäisillan ohjelmassa jälleen omana itsenään, ja samoihin aikoihin Affleck myönsi dokumentin olleen tekaistu, ei todellinen. Aika paljon vaivaa nähty yhden omituisen elokuvan eteen, sanon minä... Jännityksellä silti odotamme, palaako herra muutaman vuoden tauon jälkeen elokuvien pariin, vai jatkaako uudella räppärin urallaan.

Tänään ohjelmassa siis Docpoint-festarin aloitus I'm Still Here -pätkällä Maximissa. Juttua leffasta seuraa huomenna.


p.s. Jos ei räppi iske (joskaan ei kantrikaan, mutta menkööt paremman puutteessa), voi Joaquinin laulua kuunnella tietysti myös ihanassa Walk the Linessa.

6 comments:

 1. Ei tähän voi sanoa muuta kuin WTF!? :D

  ReplyDelete
 2. Ehkä nähdään Maximissa illalla ^_~

  ReplyDelete
 3. Pelonsekaisella mielenkiinnolla odotan tämän näkemistä... Toivon että Joaquin jatkaisi elokuvien tekoa, mutta jos ei, on tämä nähtävä ihan vaan herran loisteliaan menneisyyden kunniaksi. Ja koska hän kantaa nimeä Phoenix.

  ReplyDelete
 4. Mä muistan kun tätä kuvattiin ja netti oli täynnä juttuja siitä kuinka Joaquin on seonnut lopullisesti ;O) Tää on pakko nähdä..

  ReplyDelete
 5. Reiska, juuri näin :D

  Chatrin, kiitos, kävin kurkkimassa! :)

  cinefiliaa, hitsi, ehdin lukea kommenttisi vasta tänään joten en tajunnut vilkuilla josko sua olisi näkynyt, enkä sitten vahingossakaan bongannut :/

  Eeva, kyllä ;) Oikeastaan dokumentti oli itsessään aika järkyttävä, mutta kun huijausaspektin ottaa mukaan, se oli varsin viihdyttävä. Toivottavasti Joaquin vielä palaisi ns. vakavien leffojen pariin!

  Mikaela, niinpä, koko maailma oli ihan sekasin Joaquinin tempauksista!

  ReplyDelete