2011/01/03

L'hiver


Joulu on ohi ja on se aika vuodesta, jolloin kaikki kääriytyy paksuun, valkoiseen lumivaippaan. Joillekin se tarkoittaa tuskallisen pitkää aikaa kohti kesää ja aurinkoa, joillekin kauniita maisemia ja puuterissa laskemista. Miten vain, ainakin rauhallisuus ja tyyneys tulevat esiin hiljalleen leijuvien hiutaleiden myötä. Tänä vuonna talvi alkoi varhain, mutta on niitäkin vuosia, jolloin uuden vuoden päivänä nurmi on loistanut vihreänä ja ivallisena talon ympärillä. Itse olen minimoinut talvesta, kylmyydestä ja tuiskusta valittamisen - kylmää varten voi pukea tai pysyä sisällä, ja onhan lumi kaunista ja kaksi miljoonaa kertaa parempi vaihtoehto kuin neljän kuukauden loskakierre! Että nii, nyt turvat tukkoon siellä. Ainoa asia, joka itseäkin ahdistaa, on jatkuva pimeys. Kynttilöistä ja keijuvaloista huolimatta.

Koitetaan kuitenkin selviytyä auringon poissaolosta, pyydystää lumihiutaleita kielelle ja kun pakkanen yllättää, kääriytyä vilttiin teekupposen kanssa ja kuunnella tunnelmaan sopivaa musiikkia allaolevasta linkistä.Kuva weheartit.com

5 comments:

 1. Oon kyllä kans sitä mieltä että mieluummin lunta ja pakkasta kun loskaa tai vihreää nurmikkoa...joulukin tuntu joululta kun oli valkosta. Pitäs vaan olla lämmin takki niin pärjäis...muuten lumi ja pakkanen on ihan jees.

  ReplyDelete
 2. Oih mä niin odotan kesää... Söpöt kanadalaislapaset muuten. :)

  ReplyDelete
 3. Ihana kuva, todella symppis fiilis :)

  Minä kuulun kanssasi siihen joukkoon, joka mieluummin ottaa talven talvena kuin neljän kuukauden loskana ja nollakelinä. Parin päivän päästä lähden "joulun viettoon" Pohjois-Savoon ja sinne on ennustettu viikon puolivälissä kunnon pakkasia. Vähän jänskättää :)

  ReplyDelete
 4. Kiva lista ja ihanan kuvan oot löytänyt ^__^

  ReplyDelete
 5. Riehu, niinpä, kerrankin kunnon joulu! Kyllähän toi kylmyys välillä riipii, mutta parempi näin :)

  tiinanen, no sitä kyllä odotetaan täällä myös, erehdyin katselemaan viime kesäisiä kuvia, nyyh..

  Paivi, mäkin tykkään kuvasta, jospa itekin tajuaisi joskus ottaa tollasia söpöjä :) Ei vaan tule ideoita päähän. Mukavaa myöhäistä joululomaa, nautihan vapaapäivistä ja lumesta!

  Reiska, kiitos ^___^

  ReplyDelete