2011/01/11

Vanhoja mummoja, joiden sisällä on uusia mummoja


Joulupukki toi keittiöön uusia, mustavalkoisia asioita, kuten tehosekoittimen - testattu on, kyllä kelpaa smoothieita tällä vääntää. Pukki muisti myös keittiöpyyhkeellä, joka on kotimaista suunnittelua á la Luhta Home for IVANAHelsinki. Hyppelevät maatuskat sopivat loistavasti syksyllä Käsilaukkumafian arvonnasta voittamieni tiskirättien kanssa. Niistä ruskea versio pääsi heti käyttöön, ja uskokaa tai älkää, se ei todellakaan kahden kuukauden käytön jälkeen haise miltään! Bambu siis lunasti lupauksensa oivallisena materiaalina. Söpöjen, erilaisilla kuoseilla koristeltujen tiskirättien lisäksi Susanna Mattheiszenillä on muutakin kivaa verkkopuodissaan.

10 comments:

 1. Mun pitäis ostaa näitä! Ainakin Kuopion kauppahallissa olisi, muistaisinkohan huomenna tai parin vkon päästä käydä ostamassa (iiks, viimeiset kerrat kuopioon!).

  M aina valittaa, et meillä haisee tiskirätit kun en käsittele niitä hyvin... Siis kuivatan miten sattuu jne. Ja ekologinen puoli kiinnostaa näissä kans. Jos ostain jonku oikein nätin :)

  Paljo nää maatuskat suunnilleen makso? Muistelisin, et kauppahallissa oli vähän yli vitosen, mutta ei ne ollu näin nättejä.

  ReplyDelete
 2. Pitäisköhän kans siirtyä bambuun, toi kuosi on söpö:) Perinteisen tiskirätin haju on kyllä aika etova..

  ReplyDelete
 3. Tehis! Se mun on samanmerkkinen, paitsi musta. :)
  Maatuskat on jees.

  ReplyDelete
 4. Oi oi! Tuo otsikko on myös ihana.

  ReplyDelete
 5. norppa, mä en kyllä tajua miten tiskirättejä pitäisi käsitellä, ettei ne haisis :D Muuta kun vaihtaa tarpeeksi usein.. Näissä haisemattomissa on se vika, ettei sitten muista vaihtaa x) Muistaakseni tuolla verkkopuodissa näillä oli hintaa 7,90, se sisältää postikulut.

  aini, se haju on todella oksettava :P Tuo mieleen köksäntunnit..

  Riehu, hih! Mun kaverit sai joululahjaksi saman hopeisena ;)

  Molly, kiits :)

  ReplyDelete
 6. Mulla on ollut noita samaisia maatuskoin kuvioituja bambutiskirättejä nyt noin puoli vuotta käytössä. Tosin ei mustavalkoisena vaan betroolina ja punaisena. =)
  Niissä tais ohjeessa lukea että suositeltu pesulämpötila ois 30 astetta? Ei tarvii ressata millon löytyy samaan syssyyn menevää pyykkiä. Mä testasin ensin toisella luutulla ja totesin että ei ne mene miksikään vaikka pesee neljässäkympissä. =)
  Mutta siis, suosittelen noita lämpimästi. Ainakaan näin puolessa vuodessa ei ole kumpikaan rätti alkanut haisemaan eikä mennyt moksiskaan vaikka niitä on ahkerasti pyöritetty pesukoneessa! Superhyvä tuote!
  Ainoana miinuksena että tuo vaalea pohja on vähän turhan vaalea, siinä näkyy herkästi sotkut (noh, tietääpä millon pistää pesuun =D) ja kun en ole tohtinut käyttää valkopesuun tarkoitettua pesuainetta, vaalea väri ei 87 ,ö-ä (ohos, kissa iski) ole enää aivan yhtä kirkkaan vaalea. Tosin sekin saattaa johtua siitä että olen jynssännyt räteillä hällää ja ovat saattaneet ottaa koneessa väriä tummemmista tekstiileistä.

  Mutta eipä ole tarvinut ostaa puoleen vuoteen ainuttakaan metritavararättiä! =)

  ReplyDelete
 7. Onko bambu tarpeeksi imukykyistä? Katselin ja tunnustelin Ruohonjuuressa bambu-rättiä, mutta se tuntui siltä, ettei olisi kovin imukykyinen. Ostin sitten hamppurätin ja siihen olen olllut tyytyväinen kokonaiset kaksi päivää, joina se on ollut uudessa kodissa käytössä =)

  ReplyDelete
 8. oi mä vähän rakastuin suhun kun luin ton otsikon <3 kiina on kehitysmaa!

  ei mulla sitten muuta tähän hätään :D

  ReplyDelete
 9. chatrin: noissa tuntuu paranevan imukyky pesukertojen mukana. Aluksi ei imenyt yhtä hyvin mutta nyt monenmonen pesun jälkeen ovat pehmenneet tosi näpsäköiksi ja imukykyisimmiksi. En kyllä osaa kemiaa enkä fysiikkaa joten en tiedä mihin tämmönen perustuu. Mutta näin se on. =D

  ReplyDelete
 10. Minttu, juu neljässäkympissä saa pestä :) Tosiaan toi vaalea väri on vähän hankala, pitäis kai itekin muistaa vaihtaa rätti pian :D Ja hyvä että pesukertojen myötä oikeastaan vaan parantuvat!

  Chatrin, tuntuu toimivan kuin mikä tahansa tiskirätti, mutta Minttu tossa vastasikin tosta imukyvystä enempi :)

  hanska, haha, ihana :D

  ReplyDelete