2011/01/29

Leffabloggailua

Etenkin tämänpäiväisestä olotilasta päätellen eilen oli varsin mukavaa - olimme nimittäin pienen leffabloggarijoukon kanssa viettämässä iltaa ruoan, juoman ja tietenkin elokuvien merkeissä :) Itseasiassa aloitimme jo iltapäivällä, kun käväisimme Kino Engelissä katsomassa ennakkoon Brighton Rock -nimisen brittielokuvan. Independent-teatteri on suloinen kuin karamelli ja mikä parasta, filmit pyöritetään oikeilta keloilta eikä projektoreita ole vielä digitalisoitu. Itse elokuvakin miellytti, siitä lisää huomenna.


Vaikka Damn Good Coffee -blogin Eugen Gurjasti joutuikin rientämään muihin menoihin (kätevästi osasimme sitten sijoittaa tämän tapaamisen juuri Docpoint-viikonlopulle), suuntasimme lopulla porukalla kuitenkin Amarilloon herkuttelemaan. Mukana olivat Elokuvablogin Päivi, Geek Is The New Blackin Mikaela, Silent All These Yearsin Reiska, Cinefiliaan Jutta, Dominon Anzi, My Movie Blogin Tiina, Entertaining or Elsen Marja, No You Girls Never Know'n Lauri sekä Leffablogin Jouko. Hyvin miehet tuntuivat kestävän kirkuvaa akkalaumaa ja hauskaa oli! Ruoka ja juoma maittoivat, Anzi voitti ansaitusti Päivin järjestämän elokuva-quoteihin perustuvan tietokilpailun (krhm, minä ja Reiska saatiin pisteitä 3/24, pitäisi kai vähän skarpata näissä leffa-asioissa?) ja matka jatkui muualle vielä ruokailun jälkeenkin.


Amarillossa porukkaamme liittyi myös joukko erilaisia elokuvafirmojen edustajia. He kertoivat tänä vuonna tulevista uutuuselokuvista ja niiden julkaisuaikatauluista sekä toivat mukanaan myös dvd'itä ja muuta sälää. Ja koska tänään erehdyttiin Reiskan kanssa käymään Anttilan aleissa tutkimassa tarjontaa, komeilee hyllyssä nyt 11 uutta elokuvaa... Hups! Eipä siis tarvitse juurikaan miettiä, mitä tänä iltana aikoo tehdä ;) Mukana myös yksi elokuva-soundtrack (Sisko tahtoisin jäädä) sekä suomennettu pokkari Brighton Rockista, johon elokuvakin perustuu. Ja ennen kuin joku katsoo minua kieroon, kerron, että Anna Palaa 3 ja Fame ovat täydellisiä guilty pleasureja, ja minähän jopa tarvitsen niitä semiammatillisesta kulmasta katsottuna tanssivalmennushommiin, köh.

Kiitos kaikille mahtavasta illasta!! Otetaanhan uusiksi pian :)

12 comments:

 1. Näyttää ja kuulostaa mukavalta! :)

  ReplyDelete
 2. Jee, oli kivaa! Hei saanko tästä lainata tuon kuvan itsestäni? On nimittäin niin facebook-profiilikuva -materiaalia. :D

  ReplyDelete
 3. Tosta sun kirjoituksesta sai jotenkin sellaisen kuvan et Sisko tahtoisin jäädä perustuu Brighton Rock kirjaan. :D

  ReplyDelete
 4. Öh, minusta olisit saanut jättää kuvat julkaisematta. Vanhuus ei tule yksin vaikka ihmisen sisällä ei vanhalta tunnukaan... :/

  Mutta mukava ilta oli oikein juu. Vähän väsytti la-aamuna kun mut tultiin herättämään kuudelta.

  ReplyDelete
 5. Ahaha, tuo kuva jossa huidon hulluna käsilläni on kyllä niin spot-on ^_^. Muuten aivan ihania kuvia sait kiikkiin, taas kerran, ja oli superhauskaa -> kiitos siis järkkäilyistänne~

  Mulla oli vielä toiset "bileet" lauantaina joten sunnuntaina oli aiiika väsy olo. Tuntuu, että se jatkuu vieläkin ^_~.

  ReplyDelete
 6. Riehu, mukavaa olikin :)

  tiinanen, oli! Ja senkus nappaat kuvan vaan :)

  Julia, oho, se ei ollut tarkoitus :D

  Paivi, voi ei, anteeksi, musta noi kuvat oli kivoja :/ Ja höpöhöpö vanhuudelle, kaunis nainen olet!

  cinefiliaa, haha, onnistuit kyllä kuvissa muutenkin loistavasti, koitan laittaa niitä jakoon jossain vaiheessa :) Ja niinhän se on, että dagen efter tulee vanhemmiten yleensä pari päivää jäljessä..

  ReplyDelete
 7. Jees, tänks! Noi cinefiliaan selittävät kädet on kyllä huiput! :D

  ReplyDelete
 8. Voe ku hauskan näköstä :DD

  ReplyDelete
 9. Kivaa oli, otetaan uusiksi ;O) Nimim. äänensä menettänyt..

  ReplyDelete
 10. tiianen, on joo :D

  Pia, hauskaa olikin!

  Mikaela, uusiksi definitely.. *pihinää ja köhinää*

  ReplyDelete
 11. Kiitos järkkäilyistä ja kutsusta. Oli hubaa!

  Kuvat on muuten tosi siistejä. Oma lärvi on näköjään pysytellyt kerrankin ihmismäisissä ilmeissä. :D Ja toi kuva cinefiliaan selittävistä käsistä tiivistää muuten aika hyvin koko illan.

  ReplyDelete
 12. Lauri, oli oli, uusiksi! Selitystä kyllä riitti illalle, volyymi ainakin nousi siihen malliin :D Täytyy laittaa kaikki kuvat jakoon tässä jossain vaiheessa..

  ReplyDelete