2010/01/07

Pikkusisko kakskytkolme vee

Neljä vuotta nuorempi pikkusiskoni on aina tyylillisesti kulkenut omia teitään (ja juhlii tänään syntymäpäiviään, onnea!). Pinkit hohtavat housut silloin kun muut käyttivät lökäpöksyjä, biker bootsit silloin kun suurin osa hyppi ballerinoissa. Vaikka tyylimme kohtaavatkin aniharvoin, ei oman linjan löytämistä (ja siinä pysymistä) voi muuta kuin ihailla. Joululahjakamerallakin piti sitten heti leikkiä niin paljon kuin suinkin pystyi. Tuloksena kuvasarja Pikkusisko kakskytkolme vee - blogissahan on hyvä välillä olla vähän muutakin tyyliä kuin allekirjoittaneen ;) Sisältää myös neidin tyylin kuusi kulmakiveä.



1. Second hand ja tuunaaminen. Sisko ei osta juuri mitään vaatteitaan varsinaisista kaupoista, vaan kirppareilta, huuto.netistä ja joskus postimyynnistä. Muokkaamalla tai tekemällä kokonaan itse saa itsensä näköistä kohtuullisen helposti. Kammottavinta, mitä hän kuulemma voisi joutua pukemaan päälleen, on siistit suorat housut ja jakku.



2. Paidat saavat mieluummin olla lyhyitä niin, että farkkujen vyö ja etenkin suuri solki pääsee oikeuksiinsa. Myös takit ovat kivempia lyhyinä, tyyliin nahkarotsi tai kasarihenkinen karvatakki. Tunikat ovat totaalinen no-no.



3. Vaikka sisko on farkkutyttö, hameet eivät ole poissuljettuja. Ne ovat parhaimmillaan minimittaisina ja farkkukankaisina tai vaihtoehtoisesti viidakkoprintillä kuorrutettuina kesämekkoina.



4. Jalkoja suojaamaan eksyvät useimmiten tuunatut maiharit tai tennarit, joskus bootsit. Ballerinoja ei siskolla näe koskaan, mutta korot ovat sallittuja. Ainakin niin kauan, kun kokonaisuus pysyy mainitun mielestä harmonisena, eli kenkien kärjet ovat kapeat.



5. Huivi on kaulassa useinkin, mutta lapaset, pipot, ja myös korut ovat melko vieraita kapistuksia. Lukuunottamatta neljää lävistystä (alahuuli, septum, napa, niska) ja runsasta määrää (9 kpl) huomiota herättäviä korviksia. Myös tatuoinnit voi käsittää koruiksi. Niitä löytyy molemmista reisistä sekä toisesta kädestä.



6. Hiukset ovat vaihdelleet pitkästä platinasta kirkkaanviolettiin. Tällä hetkellä kupari tuntuu parhaalta väriltä. Malli on keesi, jota ei nosteta pystyyn vaan jonka annetaan retkottaa rennosti silmillä (tai kiinnitetään joskus ponnarille ja terästetään lisäkkeellä). Sänki pidetään lyhyenä itse.


Mitä nappaisit itsellesi siskoni tyylistä? ;)


p.s. Testasin kuvien lataamista erittäin suurena. Toimiiko mielestänne paremmin/huonommin kuin pelkät suuret kuvat? Omalta läppäriltäni katsottuna jättikuvat ovat hankalia, mutta kenties teille ne ovat se parempi vaihtoehto.

14 comments:

  1. Eikö se raukka jäätyny tonne pihalle takki auki ekassa kuvassa (mummu ois kauhuissaan :D)? Mä ottasin kyllä ton T:n nahkarotsin. Mulle sopii muuten paremmin noi erittäin suuret kuvat.

    ReplyDelete
  2. Teissä on hämmentävän paljon samaa näköä (vaikka et varmaan itse ole sitä mieltä). Tykkäsin ensimmäisen kuvan asusta tosi paljon, etenkin takki on söpö.

    ReplyDelete
  3. Korumaiset tatuoinnit ovat todella upean näköiset!

    ReplyDelete
  4. Harvemmin kommentoin blogeja, mutta nyt oli jotenkin vähän pakko. Siskollasi on upea tyyli, kuvia oli kiva katsella.

    ReplyDelete
  5. Mä niin tykkään noista aaltotatuoinneista reidessä!

    ReplyDelete
  6. Mun mielestä nää isommat kuvat on kivoja. Mukavan persoonallinen tyyli siskollasi. :)

    ReplyDelete
  7. Tykkään isoista kuvista :) Siskosi reisitatskat ovat upeat!

    ReplyDelete
  8. Teissä on kyllä niin samaa näköä! Oon joskus aiemminkin jostain kuvasta heti nähny sen :) hih.

    Ihana tyyli, tosi kaukana mun omasta, mutta tosi kiva silti.

    ReplyDelete
  9. Mä ottaisin siskosi tyylistä tatuoinnit ja lävistykset. Tarpeeksi isoon tatuointiin ei ole nyt varaa, mutta nyt kun paljastit, että niskaankin saa lävistyksen, taidan investoida sellaiseen. Soitan erilaisia puhallinsoittimia, joten alahuulilävistys ei passaa, mitä olen harmitellut enemmänkin.

    ReplyDelete
  10. Tykkään isommista kuvista, jotenkin niissä detaljit erottuvat paremmin :) Vaikka hyviähän nuo pienetkin ovat olleet!

    Teistä ei voisi erehtyä, oletteko sukulaisia vai ette, niin paljon samaa näköä :) Ja aivan ihastuttava tyyli siskollasi, mä voisin kelpuuttaa tuon karvatakin :)

    ReplyDelete
  11. Tatuoituna immeisenä siskosi tyyli uppoaa ihan täysillä ;O) Tosin kai siskosi talvivaatteita käyttää, mua rupesi palelemaan..Ihanan erilainen ja persoonallinen tyyli, jännä miten erilaisia voi siskokset olla ;O)

    ReplyDelete
  12. ravenwaves, haha, no arvaa oli ehkä hiukka kylmä tuolloin kuvauspäivänä :D Mutta selvittiin. Huomasin että noi isot kuvat vaan menee ärsysti tekstiosion oikeaan laitaan ihan kiinni, varmaan koodissa taas jotain mätää..

    Nekku, kyllä meillä aika samanlaiset pärstät taitaa olla ;)

    Anonyymi, niinhän ne ovat!

    milla, tosi kiva kun kommentoit :)

    I am a citizen, kiitän siskon puolesta! :D Tatuoinnit ovat itseasiassa jokin egyptiläinen kuvio, jota en taas kuolemaksenikaan muista..

    NooranElämää, isoja kuvia vastaisuudessakin siis :)

    Maria, kiitos ja kiitos! :D

    norppa, niin onkin, huomasin että kasvojen lisäksi meillä molemmilla on reisipalat :D Vaikka sisko onkin tsiljoonasti laihempi kuin minä.

    Anna, niskalävistys on kyllä kohtalaisen kiva, sen saa helposti peittoonkin jos ei halua jostain syystä sitä maailmalle näyttää ;)

    Salka, jeps ;) Täytyy katsoa jos siirryn kokonaan Flickrin käyttäjäksi myös blogikuvissa, joskin se on välillä vähän rasittavaa..

    Mikaela, hihi ;) No on sillä myös lyhyt ruudullinen villakangastakki jota enimmäkseen käyttää, mutta neidin ei tarvitse ulkona olla oikeastaan ikinä, joten esim. lapasia se ei taida edes omistaa. Hullua sanon minä :D

    ReplyDelete
  13. Siskosi on vain pari vuotta omaa pikkusiskoani nuorempi, joten otan oikeudekseni hieman älähtää hyvin tätimäisellä äänellä: Pipo päälle pakkasella! Aivot jäätyy! Lapaset käteen! Kädet jäätyy!

    T: Täti-ihminen

    Mutta muuten minusta siskollasi on aika hieno tyyli. Tykkään erityisesti noista kengistä ja tuosta hienosta nahkarotsista!

    ReplyDelete
  14. Anzi, haha, ei sille pipoa tai lapasia saa ;) Ulkonaoloa tulee niin pienet määrät. Huppu tosin saattaa eksyä päähän joskus. Itekin kyllä huolisin noi maiharit!

    ReplyDelete