2010/05/21

Arcade Fire - No Cars Go

Toi auringonpaiste on ihan hullua!! Tai minä olen ihan hullu. En vaan saa auringosta tarpeekseni. Onneksi yltiöpäisen palvonnan esteenä ovat siisti sisätyö ja muut aktiviteetit, kuten tämänpäiväiset kolmen tunnin tanssitreenit... Olen silti lähes yhtä ruskea, kuin normaalisti olisin loppukesästä. Mitä ihmettä?! En minä rusketu - ainakaan tässä maailmankaikkeudessa. Ehkä syy löytyy porkkanoista, joita olen himokkaasti popsinut läpi pimeän vuodenajan.

Kaksi levyä julkaissut kanadalainen Arcade Fire on ihanuusyhtye. Lukuisilla soittimilla saadaan aikaan luomuksia, jotka saavat mielen hymyilemään väkisinkin. Jos ei kuulosta tutulta, voi olla, että olet kaikesta huolimatta törmännyt Wake Up -biisiin Where The Wild Things Are -leffassa tai sen trailerissa. Bändi nähdään kesäkuun lopulla vihdoin Suomessa, Senaatintorilla. Liput maksavat maltaita, mutta yritän nipistää jostain muualta päästäkseni tapahtumaan. Tätä en nimittäin halua missata!!

Pohdin pitkään, mikä niistä kaikista upeuksista olisi paras viikonlopun soundtrackiin. Rebellion (Lies) oli vahvoilla, mutta päädyin kuitenkin No Cars Go'hun sen ultimaalisen kesäisyyden vuoksi. Vaikka viikonlopuksi on luvattu sateita, voi sisällä silti olla aurinkoista!


2 comments: