2010/05/24

Wicker Park Soundtrack


Puuh, eilinen seuran kevätnäytös painaa vielä jäsenissä, mutta uuteen viikkoon on alettava. Eivätkä treenit suinkaan lopu vielä. Kesätaukoa on heinäkuu, eikä sekään kulu laakereilla leväten... Hätiäkö mitiä, motivaatiota kyllä riittää. Etenkin kun sain joukkueemme vuoden treenaaja -palkinnon, jee! :)

Asiaan. Muutama vuosi sitten ilmestynyt elokuva Wicker Park on näkemättä, mutta se ei estä nauttimasta soundtrackista. Joukko erilaisia uusia ja vanhoja indie-tuttavuuksia on kasattu samojen kansien sisään. Suurin osa on täydellisiä sateisiin sadepäiviin - hellejakson jälkeiselle viikolle siis ;) Spotifyn ystävät, hypätkää linkistä sisään!

Wicker Park Original Soundtrack at Spotify

(jos et omista Spotify-tunnuksia, biisilistauksen näkee tästä)Kuva

4 comments:

 1. Laitoinpas soundtrackin soimaan. Nyt kun mullakin tuo Spotify on. Vihdoin. Ja elokuva on muuten hyvä, kannattaa se joskus katsoa.

  ReplyDelete
 2. Mulla on leffa omana, okei, tosin mulla on kaikki Joshin leffat omana..
  Levyllä on muuten oma kaikkien aikojen suosikkibiisini; Stereophonicsin Maybe Tomorrow. Olen fanittanut bändiä iäisyyden ja tuo on paras biisi ikinä, missään ;O)

  ReplyDelete
 3. Tuo leffa on muuten hyvä! Kiitos soundtrack-vinkistä, sopi todellakin tähän päivään!

  ReplyDelete
 4. Suvi, jee :) Leffa lisätty katsottavien listalle!

  Mikaela, välillä tuntuu että oon maailman ainoa ihminen joka ei kauheesti piittaa Josh Hartnettista :D Vaikka Virgin Suicidesissa se onkin aika ihana. Ei Stereophonics paha oo ;)

  Nooruska, ole hyvä ^____^

  ReplyDelete