2010/05/16

You are my Sunshine

Tulin hetki sitten sisään puistoilemasta, enkä meinannut tuntea nassuani. On hiukan noita pisamia kertynyt! Itseasiassa koko tämä viikko on ollut täynnä aurinkoa, ystäviä ja hyvää ruokaa. Mikäs sen parempaa :)


Tiistaina ennen Nephew'n keikalle suuntaamista kävimme Ravenwavesin kanssa Manalassa iltapalalla. Vuohenjuustosalaatti ei pettänyt tälläkään kertaa, mutta Reiskan massu taisi kyllä pettää tuon 8 täytteen pizzan kanssa ;) Suklaakakut jälkiruoaksi, of course. Sehän menee ihan eri mahaan kuin tavallinen ruoka.


Torstaina neiti M saapui kaupunkiin ja kävimme nauttimassa hilejuomat Linnanmäen hurmoksessa. Porukkaa oli muuten pipona.


Perjantaina työni tökkäsivät iltapäivällä siihen yksinkertaiseen seikkaan, että kaikki viettivät vapaapäivää. Thanks, folks. En siis saanut puhelimitse tarvittavaa informaatiota, ja päätin ottaa ilon irti ja suunnata Ruttopuistoon. Neiti A saapui seurakseni pari tuntia myöhemmin. Hän on kirjekaverini vuosien, vuosien takaa, mutta näimme toisemme livenä ensimmäistä kertaa :)


Lauantaina rouvat L ja E huolehtivat siitä, ettei päässyt tylsistymään. Pikniköintiä puistossa, kiertelyä kaupoissa, Ben&Jerry'sin ananassorbettia, istuskelua Tuomiokirkon portailla, iso kasa auringonsäteitä. Paljon leppoisampi ei päivä olisi voinut olla!

Tänään oli tiedossa kirpparikierros, jonka jäljiltä hyllyssä komeilevat yksi peltipurkki (loput olivat kaikki mummot hamstranneet, minä näin!), lankapuhelin ja lastenkirja. Möllötystä nurtsilla ja kohta treenit. Hirveästi ei toi huominen töihinpaluu kiinnostaisi... Mutta mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 comments:

  1. oumai oumai! onko ben&jerry's sorbetteja? voi himpulat miten en oo törmänny?

    ReplyDelete
  2. lotta, kattelin netistä, ja siellä ei tosiaan ollut. Eikä sitä purkkina oo ollenkaan, mutta Kampin Ben&Jerry's-jätskikiskasta sitä sai irtona ostettua. Oli hyvvää! :)

    ReplyDelete