2010/05/14

Muse - Stockholm Syndrome

Joo joo, myönnetään, liian helppo valinta viikonlopun soundtrackiksi. Etenkin, kun mitään uutta levyä tai videota ei ole pukannut nyt ihan lähiaikoina. Muse on kuitenkin muista syistä ajankohtainen. Ensinnäkin, kesä lähestyy meitä pikavauhtia ja sen myötä myös heinäkuinen livespektaakkeli Helsingin Kaisaniemessä. Toiseksi, maanantaina ilmestyy kuin ilmestyykin uusi sinkku! Neutron Star Collision (Love is Forever) on biisi, joka löytyy Twilight: Eclipse -leffan soundtrackilta ja tulee olemaan elokuvan tunnuskappale. Biisin voi jo nyt tilata ennakkoon bändin nettisivuilta. Can't wait!!

Tässä kuitenkin eräs kappale, joka on pitkällisen pohdinnan jälkeen ehkä parasta, mitä Muse on koskaan tehnyt. Mukaan lukien ne muutamat upeat b-puolet. Ja se on paljon sanottu se. Stockholm Syndromen videosta löytyy myös lämpökameraversio (tämä nyt nähtävä on US version) sekä hauska jousicover. Check them out!


3 comments:

 1. Oioi, Muse...<3 Tykkään sitten tuosta lopun rymistelystä. Voi kun kesän keikka riehuttais vielä tällaisessa säässä, semmosta oon tilannut. Innolla odottelen kans tuota uutta sinkkua! :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä valinta :) Eikä tarvi perustella. Muse on täydellistä. Vähän kuin mustat vaatteet. Aina sopiva, mihin tahansa, minkä tahansa kanssa.

  (Piti heti tarkistaa. Neutron Star Collisionia iTunes ei vielä mainosta edes pre-ordereissa. Toivottavasti se sinnekin maanantaina ilmestyy.)

  ReplyDelete
 3. Riehu, munkin mielestä lopun riffi on jotain parhautta :) Hyvä, jospa meidän säätilaukset osuis sitten nappiin!

  Mielikuvittelija, hehe, täydellistä tosiaan, hyvä vertaus :) Mä tilasin sinkun tuolta Musen sivuilta, sen sai jopa maksettua Visa Debitillä luoton sijaan :O

  ReplyDelete